Кадри БТВОтново историята на семейството герой в Бригада нов дом“

...
Кадри БТВОтново историята на семейството герой в Бригада нов дом“
Коментари Харесай

Разтърстваща семейна история в Бригада нов дом

Кадри БТВ

Отново историята на фамилията воин в „ Бригада нов дом “ раздруса както момчетата и екипа на предаването, по този начин и феновете. Направиха ни съпричастни със ориста и всекидневието на хората, които се борят с подлото заболяване.

Васил и жена му Цветана са посветили живота си в грижа за 22-годишния им наследник Ивайло, който е диагностициран с мускулна дистрофия вид Дюшен. Двамата влагат всичките си сили, средства и очаквания в лекуване на момчето в Китай, и слагат своите голям брой здравословни проблеми на назад във времето в името на детето си.


`); break case width
Купуват къща в окаяно положение, само че макар напъните на Васил да ремонтира всичко самичък, работата просто е прекомерно доста. Въпреки личното си тежко състояние, самият Ивайло декларира: „ С каквото мога, бих оказал помощ на други деца да са щастливи “.

Разтърстващата им история провокира мощни страсти и даже сълзи у всички без изключение. Бригадата хвърли всички сили да направи този дом комфортен и съгласуван с потребностите на фамилията. Още с прекрачването на прага страстите надвиха и бащата на момчето не можа да сдържи страстта си.



Много се веселя, че Васил, който мога да нарека наш сътрудник е приключил доста работа в къщата и в това време осъзнава какъв брой старания ни е коствало на нас, показа шефа на бригадата Калин.

Безкрайно доста ви благодаря, през сълзи се обърна измъчената от грижи и заболявания господарка на ремонтирания към този момент дом. Винаги съм серпантина страстите си и съм държала постоянно да бъда смела поради него. Моментите в кухнята и банята са където ги отпущам, с цел да не вижда Ивайло.



Урокът който ни дадохте е, че човек би трябвало да е мощен без значение от събитията, сподели Мария и се обърна към младежа:
Направи моите майстори щастливи, доста ти благодарим за всичко.


Освен удовлетворението от свършената работа бригадата остави едно семейство щастливо и малко по-спокойно в всекидневието си. Тези хора в действителност имаха потребност от помощ и макар неприятните вероятности пред детето им не стопират и секунда да се борят за живота му.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР