кадри bTVОлимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова откровено заговори

...
кадри bTVОлимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова откровено заговори
Коментари Харесай

Ивет Горанова търси любовта: Моите деца ще имат двама родители заедно

кадри bTV

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова искрено заприказва за фамилната си история, която не е от най-щастливите. Нейните родители се разделят, когато тя е единствено на годинка и тя постоянно е расла без татко, най-много под грижите на баба си и дядо си.



Ивет описа в „ Търси се ” по bTV, че тя и сестра ѝ са научили тъкмо от тях да довеждат нещата до край. В по-късни години сестрите се пробват да възстановят връзката с татко си.
`); break case width
„ Честно казано, не е доста сполучливо. Ако се забележим два-три пъти в годината, е супер ”, призна Ивет Горанова. Според нея неналичието на бащинска фигура не е довела до някакви отклонения, само че пък я убедило, че желае крепко семейство.

„ Моите деца ще имат двама родители дружно ” , съобщи твърдо каратистката.



„ Няма обич в живота ми ”, призна Ивет Горанова. Тя съобщи, че не обича да е сама и е подготвена за сериозна връзка. Чаровната спортистка съобщи също, че няма особени искания към мъжа и ще го избере по излъчването.

Химията сред Ивет и нейния сътрудник в „ Денсинг старс ” Тошко е явна. Двама са доста близки, само че единствено като другари.



Той съобщи, че е сюрпризиран, какъв брой е вълнуващо да се поддържа връзка с нея. Ивет пък е уверена, че танцовият ѝ сътрудник вечно ще остане един от най-ценните хора в живота ѝ.

Участвам в „ Денсинг старс ” с цел да открия своята женственост, изясни Горанова. Тя е доста удовлетворена от резултата. „ Тялото ми се промени, походката ми с промени, всичко. Започнах да не се тормозя да нося токчета. Преди, рокля – единствено на бала ”, разкри Ивет.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР