Кадри: БТВЛюбопитна ситуация се разигра в тазвечершния епизод на Стани

...
Кадри: БТВЛюбопитна ситуация се разигра в тазвечершния епизод на Стани
Коментари Харесай

Билалов към участничка: За мен ли казвате, че съм кръгъл идиот?

Кадри: БТВ

Любопитна обстановка се разигра в тазвечершния епизод на " Стани богат " с една от участничките.

" Тя е приключила машиностроене и даже е преподавала на възпитаници и студенти. Учила е също " Педагогика " и МИО, само че била пленена от туризма и в този момент работи като админ на хотел. Обича българската музика. Има издадена стихосбирка. Запознайте се Радослава Пройчева ", показа я водещият Михаил Билалов.



" Какво ме докара при вас? Любопитството от играта, от страстта. Това да ревизира знанията си и да се срещна с вас ", сподели му с усмивка тя.

На първия въпрос артистът реши да покаже известното си възприятие за комизъм. Той пита участничката: " С прилагателното на коя геометрична фигура дефинираме някой, който считаме за приключен глупак? " - квадрат, триъгълник, кръг или паралелепипед.

" Кръгъл глупак ", отговори тя с усмивка.

" За мен го казваш? ", попита я водещият.

" Не. В никакъв случай, ваша почитателка съм ", сподели Пройчева.

" Няма да ти се разсърдя, умерено ", усмихна се на собствен ред водещият.

Радослава стигна до въпрос за 400 лв., след което сирената в студиото се чу и нейното присъединяване ще продължи идващият път.



Иначе довечера епизодът стартира с продължението на играта на Милена Николова, която обаче не съумя да отговори вярно на въпрос за 5000 лв..  Така тя си потегли с трите хиляди, които заключи като втора сигурна сума.



След нея пък с 2000 лв. си потегли историкът Октай Стефанов, който стигна до запитване за 10 000 лв., само че не съумя да отговори вярно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР