Кадри: БТВИзненадващо започна днес предаването Преди обед. Сашо Кадиев откри

...
Кадри: БТВИзненадващо започна днес предаването Преди обед. Сашо Кадиев откри
Коментари Харесай

Натали Трифонова смени Деси Стоянова в Преди обед

Кадри: БТВ

Изненадващо стартира през днешния ден предаването " Преди обед ". Сашо Кадиев откри самичък ефира и анонсира, че Деси Стоянова ще бъде сменена.



" На който не му върви в спорта му върви в любовта. Започва " ангелската " седмица в " Преди обед ". Деси Стоянова ще отсъства в идващите пет дни, с цел да си почине дамата, само че почтено ще бъде заместена от цялостен тим ефирни хубавици. Първата е на " ти " с времето, балета и боулинга. Нейните крайници са дълги колкото моите и на Деси взети дружно. Това е кула. Посрещам знойната Натали Трифонова, с която ще водим предаването ми ", сподели той, а при него влезе красивата синоптичка.



" Само да кажа на драгите фенове, които в този момент гледат и си споделят " Тази пък единствено " Преди обед " не беше водила " - за малко съм тук, единствено за през днешния ден, тъй че умерено. Утре към този момент ме няма ", обърна се към феновете Трифонова.

" Толкова си красива, че не желая да те виждам ", похвали я артистът.



Както е известно, преди към месец Кадиев отсъства в границите на една седмица, защото беше на сантиментално странствуване със своята избраница Ивелина Чоева. Тогава компания на Деси Стоянова в пет дни вършиха петима разнообразни мъже. Сега нещата се обръщат и в седмицата, оповестена като " Ангелите на Сашо ", компания ще му вършат всеки ден разнообразни дами.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР