кадри bTVАктьорът Васил Драганов, обвинен в домашно насилие от бившата

...
кадри bTVАктьорът Васил Драганов, обвинен в домашно насилие от бившата
Коментари Харесай

Васил Драганов с ново признание за бившата си: Само мъжете ще ме разберат

кадри bTV

Актьорът Васил Драганов, упрекнат в домашно принуждение от някогашната си брачна половинка се опита да постави завършек на “историята ” сред двамата, която стартира с негово изявление по Българска национална телевизия. В студиото на bTV в диалог с Петя Дикова, той съобщи, че още обича Андреа и тя продължава да е в сърцето му.

“Ние сме като две късчета от пъзел. Пъзел, който беше опустошен по доста противен метод ”, съобщи той.



“Аз съм светлата страна, аз съм бял човек ”, по този начин се отбрани Драганов от обвиняванията на някогашната си брачна половинка, която сега е с мъж, с който той я е срещнал. Той съобщи, че само към него изпитва негативни усеща, които няма по какъв начин да преглътне.

“Мъжете ще ме схванат ”, разяснява артистът. Актьорът акцентира също, че още преди години е застанал с лицето и името си в акция против домашното принуждение и държи на тази позиция. По тази причина счита за неприемливо това, в което е упрекнат.



Васил Драганов прикани феновете да не съдят за хората “по чаршафите ”, а по достиженията им и предложения всички да дойдат на представленията му, които са доста.

Преди време, отново по bTV, Андреа Драганова съобщи, че е била подложена на домашно принуждение от артиста, само че поради молбите на децата им няма да каже детайлности.



Тя съобщи също, че е била “публично разстреляна ” от Васил, който раздуха тематиката за връзките им по малкия екран. Андреа тогава благодари на публицистите, които се занимават с историята, че са лимитирали Васил да не споделя по-силни неща за нея и раздялата им. Задочната им борба продължи с постове и взаимни обвинявания в обществените мрежи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР