кадри bTV, sportal.bg, инстаграм/Натали ТрифоноваСлед конгреса на БФС и избора

...
кадри bTV, sportal.bg, инстаграм/Натали ТрифоноваСлед конгреса на БФС и избора
Коментари Харесай

Натали Трифонова – най-достойна да посочи българските златни топки

кадри bTV, sportal.bg, инстаграм/Натали Трифонова

След конгреса на БФС и избора на ново управление отпред с Георги Иванов-Гонзо, за българският футбол към този момент се приказва съвсем единствено иронично. Тонът на мненията е същия и за избора на Футболист на годината.



Призът се връчва за 63-и път като резултат от анкета измежду спортните публицисти. За тази купа, която около целия български футбол също губи престижа си, в обществените мрежи потегли нова смешка – кой да я получи да каже Натали Трифонова.
`); break case width
Синоптичката и водеща на bTV, която цялостни с хубост и сцената на “Денсинг старс ”, ще бъде водеща на церемонията дружно с Костадин Крантев. Журналисти от sportal.bg оповестиха във промо видео за събитието, че Натали е най-компетентна да каже какъв да е №1.



Самата Трифонова е известна с огромния си интерес към футбола. Тя одобри шегата е даже добави нещо от себе си.

Тя съобщи, че може Крантев да вземе купата тази година, до момента в който води церемонията. “Той е българският Меси ”, измайтапи се Натали, която пусна видеото в Инстаграм. Нейният сътрудник във воденето пък отвърна, че постоянно скрито се е надявал да стане Футболист на годината.

“Но единствено Натали ми споделя това ”, добави Костадин Крантев.

“Малко ли е?! ”, отвърна с престорена засегнатост синоптичката.



Извън шегата, това е следващият образец, че Натали Трифонова е може би най-популярното телевизионно лице сега, а когато едно събитие желае да има най-малко една доза искра, нейното наличие е съвсем наложително.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР