кадри bTVНе влязох в Ергенът“ заради любовта“, това призна без

...
кадри bTVНе влязох в Ергенът“ заради любовта“, това призна без
Коментари Харесай

Не я мислете Христиана от „Ергенът“! Бизнесмен я излъга и я закара в София

кадри bTV

„ Не влязох в „ Ергенът “ поради любовта “, това призна ребром скандалната Христиана, която отпадна от сантименталното шоу. Най-шумната участничка в сантименталното риалити по този начин и не сподели какво тъкмо е търсила там, само че издаде много забавни детайлности за себе си в действителния живот.



След като остана без роза и не съумя да впечатли кой знае какъв брой Алек, Христиана е срещнала любовта. Нещо повече, поради мъжа, с който към този момент живеят дружно, тя е напуснала родния Кюстендил и живее в София. Това е забавна детайлност за „ дъщерята на доста авторитетно семейство “, която твърдеше, че няма да живее в столицата и пари да ѝ дават.
`); break case width


Мъжът до Христиана има бизнес с коли. „ Излъга ме и ме заведе в София “, това съобщи в присъщия си жанр някогашната учебна психоложка в „ Преди обед “ по bTV.

Тя разкри също, че връзката е доста сериозна, както и че изненадващо е разкрила спокойствието в София. Двамата мислят за дете. Въпреки настойчивия разпит, Христиана не искаше да разкрие дали към този момент е бременна. „ Ще го запазя в загадка “, съобщи тя.



Христиана разкри и положителната си страна, която не се видя доста добре в „ Ергенът “.



В момента тя се занимава с щедрост, като оказва помощ на самотни възрастни хора от кюстендилските села. Психоложката разяснява, че най-страшното за тези хора е самотата. Те просто желаят да поддържат връзка с хора, да поговорят с някого, а тя с удоволствие е подготвена да им обърне внимание.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР