кадри bTV: Евгени посегна на най-милото на Валерия, тя го

...
кадри bTV: Евгени посегна на най-милото на Валерия, тя го
Коментари Харесай

Евгени посегна на най-милото на Валерия, тя го отряза

кадри bTV: Евгени посегна на най-милото на Валерия, тя го отряза

Става въпрос за любовта й към животните, които тя поставя на равни начала с хората.

Социалните мрежи завряха от мненията, които провокира отхвърли на Валерия от сантименталното шоу „ Ергенът “ да издои крава.

Тя съобщи, че в никакъв случай не би направила това, не тъй като презира физическия труд, а тъй като това опонира на нейните възгледи на веган.

Валерия е последователка на концепцията, че фермите са концентрационни лагери, а животните в тях са пленници.

Според Валерия те страдат също като хората, само че просто не могат да го кажат.



За множеството българи, тази концепция е прекомерно радикална.

Нещо повече, тя е неприемлива и самия Евгени, който съобщи, че казусът е огромна крачка обратно в връзките му с най-сериозната му любимка през цялото време на предавенето.
Много хора пък упрекнаха Валерия, че в действителност нищо не схваща от животни, а най-голямата ѝ пристрастеност – да е техен бранител, е единствено поза:
„ Какви правила бе момиче?

Аман от такива псевдо фенове на животните.

Освен, че ясно си пролича бедният й речник, ниската обща просвета и безпочвеното самочувствие, ами в този момент даже с съществени неща не е наясно по отношение на беззащитните животинки, които сякаш били нейна идея.

Ако една крава, коза и така нататък не бъде издоена, тъгите, които би претърпяла са в пъти по-големи, от колкото лекото изстискване при доенето…

То една идея да имаш Вале,една темичка за диалог, но и тука се изложи….колко си зле единствено, какъв брой си зле….!!!! “



„ Валерия е огромна превзетост и арогантна значи. За доене на животни се разправя с Евгени, съществено??? Това е наложително деяние в интерес на животното, оказва помощ да не получи мастит, а не вреди.. Но човек без обща просвета като нея единствено може да се държи по този начин несъответстващо в тази обстановка..

Добре, че Евгени видя част от тежкия и сложен темперамент и сподели, че това е голяма крачка обратно за тях двамата и нека все по-назад и все по-далеч от нея да е, а все по-близо до Елена..Където му е мястото!!! “

„ Неговият татко е животновъд, само че евентуалната му брачна половинка има фейсбук правила, които няма да престъпи поради никого.

Необразована, повърхностна, егоистична, студена. Хубаво е Евгени да я види в действителна обстановка надалеч от рози и писма. “



Валерия обаче получи и доста сериозна поддръжка.

Не поради концепциите си, а поради това, че отхвърля да извърши „ ергенското “ предпочитание и да направи нещо, което не желае и не приема.

Нейните последователи обявиха ясно, че всяка жена може да откаже да прави физическа работа и никакъв Евгени няма право да я принуждава да го прави:

„ Браво на Валерия, тъкмо по този начин се прави, в случай че я желае задоволително, няма да я кара да прави нещо, от което тя се усеща зле.

А тоя Евгени е цялостен чехъл, тя държи на тези неща, той я кара да пристъпи правилата си.

Що за мъж е тоя? Освен на мъж, на всичко друго наподобява, измляска всички, а чака някои да наруши забрани, дето ги съблюдават цялостен живот. “

„ Защо с цел да си избере „ жена “ – тя би трябвало да дои кози ли, крави ли, не видях..? Що за идиотизъм? Доячка ли си търси… Все по-тъпо става това „ шоу “, да се свършва тая тъга, че затъпяхме крепко! “

„ Ами Евгени дали би се отказал от пианото поради Валерия????

Защо в случай че той не би,тя би трябвало да се отхвърля от своите правила и разбирания.

Това е значимо за нея,колкото пианото за него! И каква е тази нелепост да доят животни!

Те да не са във „ Фермата “? Много жалко!!! “



Обвиненията към продукцията и към самия Евгени Генчев имат най-малко известно съображение.

Като професионален пианист Ергенът сигурно пази „ златните “ си ръце и поставя големи грижи за тях, както и би трябвало.

Дали самият той би тръгнал да дои крава, което апропо е много изморително, в случай че нямаш опит? Едва ли.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР