кадри БНТСериалът на БНТ “Вина срази амбициите на bTV и

...
кадри БНТСериалът на БНТ “Вина срази амбициите на bTV и
Коментари Харесай

БНТ разбиха bTV и Нова с “Вина”, ето какви обрати следват

кадри Българска национална телевизия

Сериалът на Българска национална телевизия “Вина ” съкруши упоритостите на bTV и Нова телевизия и застана преди всичко в избора на феновете в неделя вечер. По този мотив режисьорът Виктор Божинов се появи в предаването на Георги Любенов и даде обещание доста обрати във втория сезон на поредицата.

Той издаде, че през цялото време концепцията е да има доста обрати в сюжета, в които местата на злодеите и положителните се сменят.



“Всичко е допустимо ”, сподели Божинов за развиването на сюжета. Той обаче разкри, че част от новите серии са снимани в италианската столица Рим, а други в Бургас.



Един от изненадващите обрати ще е връщане във времето. Историите на избите в сериала ще бъдат разказани от началото им в интервала сред 1922 и 1938 година. Ретроспекцията ще бъде в два следващи епизода, а Виктор Божинов разяснява, че самичък е впечатлен от резултата.


Режисьорът към този момент не си купувал вино от магазина
Сериалът умишлено е ориентиран към феновете на Българска национална телевизия, които са друга публика от останалите, изясни режисьорът. Според него триумфът му се дължи на това, че създателите не се пробват да изумят публиката, тъй като в тази тенденция е направено всичко. Тяхната цел е да опишат историята простичко, като задно с това прибавят нови герои и сюжетни линии.



Виктор Божинов призна, че около сериала не е станал по-голям експерт по виното. За сметка на това не е купувал от дълго време вино, тъй като около продукция с това име, напълно разбираемо има такова в обилие. Режисьорът акцентира, че на какъв вид ще бъде наименуван следващия епизод, е част от интригата във “Вина ”.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР