кадри: БНТ, БулфотоЛидерът на Има такъв народ Слави Трифонов сподели

...
кадри: БНТ, БулфотоЛидерът на Има такъв народ Слави Трифонов сподели
Коментари Харесай

Слави сподели думите на колега в парламента: ГЕРБ подвикваха към депутати: „Ела ми отвънка бе, тъпак!“ „Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!

кадри: Българска национална телевизия, Булфото

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов показа нова обява във Facebook, в която разкри какво е било отношението на депутатите от ГЕРБ, което те са показали по време на днешното съвещание в Народното събрание. Трифонов цитира думите на един от своите сътрудници депутати, който е бил покъртен от изразите, които е чул от представителите на партията на Бойко Борисов. Ето какво написа той в обществената мрежа:

" Моят сътрудник Филип Станев от два дни е народен представител в българския Парламент и изиска да напише нещо, което аз да обявявам. И в този момент ви го представям, прочетете го:

" Парламентарната група на „ ИТН “ е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в цялостен потрес от държанието на една друга парламентарна група –тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени.

Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ употребява брутални цинизми в пленарна зала и се държи надменно и дебелашки в общуването си с сътрудници депутати от други парламентарни групи.

Използват се подвиквания като: „ Ква си ти, ма? “ „ Я, трай бе, простак! “, „ Ти знаеш ли кой съм аз, къв си ти бе? “ „ Ела ми навън бе, дръвник! “ „ Сядай бе, гном, отново ще получиш инсулт! “ както и много цинизми, които не могат да бъдат оповестени в общественото пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска механа!

Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, само че даже не сме подозирали, че един незапознат, некултурен и нахален човек би изглеждал като професор по нуклеарна физика, в случай че застане до някой народен представител от ГЕРБ.

И още нещо. Може би министър председателят в оставка е научил от личната си парламентарна група тези думички, които употребява в тези записи. Може би...

Филип Станев "

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР