кадри: 7/8 ТВЗа много неприятен случай разказаха тази вечер във

...
кадри: 7/8 ТВЗа много неприятен случай разказаха тази вечер във
Коментари Харесай

Гост във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“: Ампутираха крака на сина ми, заради спрения планов прием в болниците

кадри: 7/8 ТВ

За доста противен случай описаха довечера във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “.

Гост на Иво Сиромахов беше Димитър Каменов.

Ето по какъв начин се разви диалогът в студиото:

„ От заран до вечер медиите ни заливат с информация какъв брой са новите случаи с коронавирус и какъв брой са умряли. Тази статистика обаче не хваща доста хора, които не са потърпевши от корона вирус, само че са пострадали от ограниченията против пандемията. Потърпевши от прекъсването на плановия банкет и плановите интервенции в лечебните заведения.



Семейството на идващия ми посетител понесе тежко последствията от тази „ незаконна възбрана ”, разгласи Сиромахов при представянето на госта си.

Ето какво описа от своя страна Димитър Каменов:

„ Синът ми беше в болница поради запушени артерии на крайници. Мина време и ни предстоеше следващ обзор, трети подред, през месец март 2020, когато обаче стопираха плановия банкет и плановите интервенции.Свързах се с неговия доктор, с цел да разберем какво да вършим. Синът ми имаше рана, която още не беше заздравяла. След дни започнаха да се появяват и други възпаления. Наложи се да отидем в Берковица по неотложност. Казаха ни, че нещата са доста съществени и взех направление на 6 май. Отново се обадих на неговия доктор и му споделих, че възпалението към този момент е в глезена. Записаха ни за 11 май, тъй като се оказа, че едвам тогава са позволени прегледите. След прегледа се оказа, че единственото решение е ампутация. Наложи се да бъде осъществена 2/3 ампутация на крайници на сина ми.

Бащата с тъга показа още, че на сина му е предстояло да се яви на държавни изпити по хореография. „ Представяте ли си хореограф в такава обстановка ”, сподели с тъга гостът.

След това мъжът описа, че брачната половинка му е с Министерски съвет заболяване (Множествена склероза). Дава ли си някой сметка какво претърпява човек с сходно заболяване, който не може да върви на лекар?!

Според мен тази политика, която се организира е недалновидна и настройва лекарите един против различен.

Не се дава опция на експертите да решат въпроса с ковид.

Защо след една година имаме толкоз доста нови случаи? ”, попита риторично гостът.

„ Ако вашият наследник е бил прегледан в точния момент, това е нямало да се случи? ”, попита Сиромахов.

„ Ако беше прегледан щеше да се наложи най-вече да бъде отстранено кутрето ”, съобщи гостът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР