кадри: 7/8 ТВВъв вторник Иво Сиромахов откри предаването така:Даже и

...
кадри: 7/8 ТВВъв вторник Иво Сиромахов откри предаването така:Даже и
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Гледайте тези хора внимателно, защото след кампанията, повече няма да ги видите!

кадри: 7/8 ТВ

Във вторник Иво Сиромахов откри предаването по този начин:

" Даже и да не следите политическия живот в България,  може да разберете, че идват избори, когато в града ви стартират да се появяват билбордове с усмихнати, непознати хорица, които дават обещание, че ще ви оправят живота, а в действителност си мечтаят, да оправят своя!

Гледайте ги в този момент, гледайте ги деликатно, тъй като, след акцията, повече няма да ги видите!

Особено, откакто върнаха гласуването с хартиена бюлетина.



А някакви „ експерти ”, не престават да ни убеждават, че с машини дали своят вот единствено в третия свят. В Индия, в Бангладеш и в някаква дребна част от Съединени американски щати. Към тези, които плюят по машините се причисляват и добре платени професори. Вижте:



Ами несъмнено, че ще е простотия! От къде на къде ще разрешат на някакви инцидентни хора да разрешат да се следи, по какъв начин се подправят протоколите на гласуването. Освен това, вие знаете ли, какъв брой време ще отнеме да се преброят гласовете, в случай че има видеонаблюдение? Първо, би трябвало да откриеш, къде е сляпата зона на камерата, да приместиш там масата за преброяване на бюлетините. После да сложиш най-дебелата вуйна от секционната комисия да скрива масата с гърба си, с цел да не се вижда, какво се случва с хартийките.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР