Къде да отидете през 2019-а според зодията си - ето

...
Къде да отидете през 2019-а според зодията си - ето
Коментари Харесай

Къде да пътуваме през 2019-а според зодията си

Къде да отидете през 2019-а съгласно зодията си - ето препоръките на звездите:

Овен: Акрополът, Маями, рафтинг

Овен (21 март - 19 април): енергични, любопитни, смели

Овните са огромни мислители със мощна воля и Гърция е идеалната дестинация, която да проучат през 2019 година Там са събрани архитектурни чудеса като Партенона и Акропола, където Овенът може просто да седне, да се възхищава и да мисли по какъв начин да води живот на водач. Хората от тази огнена зодия обичат храната, а Атина е кулинарен парадайс, който ще им предложи куп деликатеси, с цел да поглезят вкусовите си рецептори.

Акрополът в Атина

През 2019 година Овните заслужават слънчеви и солени плажове, тъй като е суперважно да си починат качествено. Перфектен вид е хотел в Маями бийч, Флорида - мечтано бягство, от което няма да желаят да си тръгнат. Спа центровете там оферират всичко – акупунктура, масаж, уроци по медитация.

Плажът на Маями бийч

Още един американски щат предлага възвишен отдих за Овните – Монтана, с необятните си пространства и голямо небе. Независимо дали ще яздите кон, ще карате ски, ще ловите риба, или просто ще се дивите на майката природа, ви чака свястно пътешестване. Ще почувствате мощната си връзка със земята. Всяко място, сходно на това, ви пасва.

Разбира се, същинският Овен копнее за дръзки случки с доста адреналин. Ще го развълнува гмуркане в пещера, скок с бънджи или парашут, рафтинг… Където и да отиде, би трябвало да има някакво предизвикателство. Овенът е ръководен от огъня и приключенията са ключът към разпалването на пламъците, които го карат да се усеща най-жив. Освен това всеки Овен е самостоятелен и копнее да бъде свободен, с цел да изрази себе си и да изживее момента.

Местата, които ценят характерността, съревнованието, упоритата работа, притеглят Овена. Културите, където можеш да бъдеш дръзновен, мощен и избухлив колкото си щеш, го карат да се усеща същински свободен. Подходящи места за живот за Овена са Аржентина, Австралия, Тексас и Аляска.

Телец: Шотландия, Амалфи,

Камино де Сантяго

Телец (20 април - 20 май): чувствени, артистични, лоялни

Добро вино, вкусна храна и зашеметяващи гледки е това, което търси Телецът. Тъй като са най-романтичната и чувствена зодия, те обичат места, които са уютни, домашни и допрени от природата. Шотландия е страната, която ще извърши сърцата на Телците с всички тези страсти през 2019 година Там може да седнете до горящата камина в обаятелен дребен селски курорт и да се насладите на чаша малцово уиски.

Замък в Шотландия

2019-а е година на нравствен напредък за Телците. Сега е моментът да отворите съзнанието си за нови неща, да развиете духовната си страна и да прегърнете провокациите на живота от място с висока осцилация. Камино де Сантяго е маршрутът на модерното поклонничество, който води пасажерите до катедралата в Сантяго де Компостела в Северозападна Испания. Хора от всевъзможни вероизповедания и генезис вървят пешком или с колело по този път (Camino) като духовно странствуване и отделяне от всекидневието (и вършат това от 812 година сл.Хр.!). Мнозина описват за чудеса и прояви на ентусиазъм по време на пътуването, което е съвършен избор за Телците тази година.

Обичащите лукса Телци постоянно биха избрали необикновено красивото крайбрежие на Амалфи в Италия. Дълго 50 км, то се простира по южния завършек на полуостров Соренто.

Крайбрежието на Амалфи

Като знак, ръководен от Венера, Телецът обича да се отдаде на чувствени удоволствия като превъзходна храна и питиета, на каквито тук няма дефицит. Освен това Телецът е земен знак, обвързван с природата, и ще се любува на живописните гледки, до момента в който минава около луксозни вили, лозя и лимонови горички.

Хората от тази зодия знаят, че салдото е ключът към щастието, и цъфтят измежду красивите и буйни чудеса на природата, където животът е лек и въздържан. Рай за Телеца са местата, които са екологично съобразени и съхраняват естествения ландшафт като Таити, Доминика, Нова Зеландия и Мавриций.

Близнаци: Сингапур,

Ню Йорк,

първокласен полет

Близнаци (21 май - 20 юни): остроумни, мислители, общителни

Приказливи и очарователни, Близнаците избират места, които излъчват сила и пасват на мисловния им развой. А оживеният Сингапур е място, което може да окаже сериозна конкуренция на енергийното равнище на Близнаците. Тъй като мозъците на тези хора бръмчат от нови хрумвания и те могат да приказват нонстоп, едно пътешестване до Сингапур би било идеално за тях през 2019 година В тази азиатска минидържава могат да се отдадат на добра храна, да прегледат колоритните питейни заведения и да се срещнат с историята на страната.

Сингапур

Тази година може да е малко дезориентираща за Близнаците. Затова се поглезете с някои бонуси - при летенето да вземем за пример. Резервирайте първа класа в аероплан със седалки, които се трансформират в легло, при междуконтинентални полети. Това ще е идеално опрощение за полет до далечно място.

Ню Йорк, Ню Йорк - Близнаците първи са заобичали този забързан град, който в никакъв случай не спи! С необикновено многообразие от благоприятни условия, прекарвания и срещи американският мегаполис е посипан с какви ли не кътчета и пътеки за проучване. Близнаците обожават разнообразието и двойствената им природа ще ги кара да се любуват на всичко, което Голямата ябълка може да предложи. И други градове се стараят, само че нищо не може да се съпостави с шума и суетата на Ню Йорк!

Ню Йорк

Близнаците са въздушна зодия и е мъчно да се кротнат, обичат да скачат от едно място на друго. Това прави Ню Йорк идеалната дестинация за тях когато и да е.

Хората Близнаци живеят за информация и копнеят да бъдат на пулса на всичко ново и вълнуващо. Градовете и страните, които претърпяват бърз стопански и културен напредък, ги вършат щастливи. Колкото повече има какво да се прави и преглежда, толкоз по-добре. Близнаците процъфтяват и тук-там, където хората са другарски настроени и желаят да беседват с непознати. Подходящи места, където да живеят, са Чикаго, Дубай, Естония и Хонконг.

Рак: Италия,

Калифорния,

Големият бариерен риф

Рак (21 юни - 22 юли): чувствителни, изобретателни, на настроения

Любящи и раздаващи се, Раците обичат места, където любовта диша във всеки ъгъл, което прави Италия съвършената туристическа дестинация за тях през 2019 година Емоционални до дъното на душата си, хората от тази зодия незабавно ще се влюбят в калдъръмените улици на Рим, сантименталната Венеция, изгрева на Флоренция, изкуството и архитектурата на Милано.

Венеция

Италия е страна, към момента надълбоко обвързвана със своята история и корени, тъй че Раците би трябвало да отидат там, тъй като за тях това ще бъде прекарване за цялостен живот!

Взаимоотношенията се трансформират за Раците тази година, въпреки че те не обичат такива промени, само че всичко ще е за положително. Освободете се от напрежението, като тръгнете на странствуване със занимателни любовници или другари. Астролозите предлагат на Рака за 2019 година Сан Луис Обиспо - превъзходен град на централния бряг на Калифорния. Забележителност там е хотел Madonna Inn, прочут с невероятната си архитектура и превъзходен пейзаж.

Раците обичат да са покрай вода, само че се нуждаят от освен това от плажове. От една страна, те са известни домошари и се радват на комфорта на уютното си гнездо. Когато се усещат сигурни, излизат от черупката си за малко развлечение на слънце. Ако не сте пътували доста далеко, в този момент е моментът за вълнуваща почивка.

Елементът на вашата зодия е вода, тъй че свържете се с приятелски морски създания, като се потопите в Големия бариерен риф край крайбрежията на Куинсланд в Австралия - един напълно нов свят. С разходки с лодка, гмуркане или хеликоптерна обиколка може да изследвате тази невероятна екосистема, която в действителност е най-големият жив организъм на Земята.

Големият бариерен риф в Австралия

Където и да отиде, Ракът желае да се усеща като вкъщи си. От всички зодии може би му е най-трудно да напусне къщата си, а когато това стане, се бори да се върне. Ракът основава семейство от другари. Отворените, другарски настроени, фамилно насочени и гостоприемни култури край вода са мас за сензитивната му душа. Подходящи места, където Ракът да живее, са Гърция, Хавай, Ямайка и Колумбия.

Лъв: Бразилия,

Ню Орлианс,

Ибиса, Бали

Лъв (23 юли - 22 август): безстрашни, правилни, креативен

Смелите и игриви Лъвове се нуждаят от дестинация, където могат да канализират силата си, а коя може да е по-добра от блестящата Бразилия? Пълна с живот и невероятни места. От светлините и гледките на Рио де Жанейро до потапянето в архитектурните чудеса на Сао Паулу и обилните улични карнавали – доста са нещата, които Лъвовете могат да вършат в Бразилия. Така че опаковайте багажа и купувайте билети за тази кипяща страна през 2019 година!

Блясъкът и цветовете притеглят Лъвовете. Но тази година те ще би трябвало да излязат от светлината на прожекторите и да се вглъбят в себе си, което не е най-естественото положение за тази слънчева блестяща зодия. Ще изследват душата си. И щом стане дума за почивка, нетърпеливо ще търсят някакво неспокойствие.

Смесете се с тълпите в Ню Орлианс и изживейте едно същинско “Марди гра ” – фамозния карнавал в този южен американски град. Ще останете възхитени от това фантастично развлечение и ще отпразнувате всичко, което сте постигнали до момента. Ню Орлианс е удивителен град, цялостен с невероятна храна и исторически забележителности, които да проучите в почивките от купона.

Карнавалът “Марди гра ” в Ню Орлианс

Лъвът жадува за топлота и неспокойствие, тъй че може да се насочи и към Ибиса в Испания. Ще се наслаждения на оживения нощен живот на острова, живописните му плажове и доста други сродни души, които търсят огромно премеждие.

Местата, които Лъвовете харесват, са тези, в които могат да се почувстват като царе в джунглата. Остров Бали в Индонезия е артистично, вълнуващо, вдъхновяващо място, където те могат да се свържат с вътрешния си скотски дух и да развеят грива. Този хубав остров предлага също едни от най-луксозните и глезещи спа центрове, кътчета за отдих и уелнес прекарвания от целия свят. За огнения Лъв - роден водач, това е идеална дестинация.

Остров Бали

Хората от тази зодия желаят да живеят там, където може най-добре да се изразят и да бъдат възнаградени за това. Харесват места, в които е наложително да има драматизъм, усеща и да изглеждаш фамозно, в случай че искаш да напреднеш. Филмови и купонджийски градове, в които всичко, което свети, е злато и където хората са насърчавани да бъдат изящни, са идеални за Лъвовете. Подходящи места да живеят са Рио де Жанейро, Лос Анджелис, Лас Вегас и Мумбай.

Дева: Индия, Тайланд,

Лондон, Мачу Пикчу

Дева (23 август - 22 септември): скромни, интелигентни, перфекционисти

Критичните и търсещи съвършенство Деви обичат да прекарват скъпото си време в медитация и търсене на мир. За да облекчат мозъка си, би трябвало да възнамеряват пътешестване до Индия през 2019 година Ще се насладят на изящния Джайпур в Раджастан и Мумбай в Махаращра и могат да проучват тези градове.

Град Джайпур в Индия

Девствените плажове и уютните курорти на Гоа също ще им оказват помощ да провиснал мозъците си. Индия – място за мислители, е съвършената дестинация за Девата тази година.

Хората от тази зодия работят старателно, само че през 2019 година ще изискат да балансират това със занимания и завършения. Юпитер ще бъде в четвъртия дом на хороскопа ви и по тази причина ще бъдете доста по-склонни да пътувате. Може да изберете тропическите плажове и луксозните исторически забележителности на Тайланд. Планирайте това пътешестване по отношение на лунния цикъл, тъй че да видите някое от фамозните празненства на пълнолуние на плажа в Кох Фанган. Там се събират десетки хиляди хора на ваучър под една от най-красивите луни всеки месец.

Девите харесват пътувания, които са лесни за обмисляне, тъй че един град с надеждна транспортна система е съвършен за тях. Посетете Лондон - епицентър на изкуството, културата, модата и кралските особи. Ще се наслаждавате на опцията да отметнете дълъг лист от атракции.

Чудно странствуване за вас ще бъде и до Мачу Пикчу в Перу. Освен превъзходната панорама, Девите ще си създадат добра подготовка, до момента в който се разхождат из града и пътеките на инките на шеметни височини. Вниманието към детайлите, които строителите на този античен град са дали на архитектурата, земеделието и добре плануваните планове, ще вдъхновят всяка Дева. Тя ще оцени Свещената котловина - с градини, ферми и пасища на това зашеметяващо място хората са посочили обич към земята и предпочитание да я опазят.

Мачу Пикчу - изгубеният град на инките

Девата обича чистотата, съвършенството и успеваемостта. Този земен знак се усеща удобно в бързо разрастваща се просвета, където работата е значима. Хората от тази зодия ценят места, които са съсредоточени върху здравето, сезоните, където могат да се усамотят на тишина, надалеч от лудите тълпи. Подходящи за тях за живеене са Холандия, Австрия, Нова Англия в Съединени американски щати и Сингапур.

Везни: Малдивите,

Европа, Париж

Везни (23 септември - 22 октомври): уравновесени, общителни, занимателни

Ако сте зодия Везни, уравновесеният живот е нужда за вас и прелестните Малдиви са място, където душата ви може да откри равновесие през 2019 година Романтичните и зашеметяващи плажове на тези острови ще очароват сърцата на Везните. Тъй като те знаят по какъв начин да се забавляват и в това време да бъдат в мир с вътрешната си природа, раят в Индийския океан ще бъде най-хубавото място за тях. Малдивите са основани от боговете особено за Везните.

Малдивските острови

2019 година е страхотна, с цел да се погрижат Везните за себе си, и е наложително да си вземат отмора за занимателно пътешестване. Любители на изкуството, културата и лукса, една обиколка на Европа е съвършена за тях. А това е по-лесно от всеки път със скоростната железница Евростар, която свързва Лондон с доста градове като Париж, Брюксел, Амстердам и така нататък Насладете се на забележителностите и звуците на най-красивите европейски градове и сбъднете фантазиите си.

Евростар

Може да предпочетете и единствено пътешестване до Париж. Какво по-романтично от това? Независимо дали са сами, или обвързани, Везните ще си прекарат отлично в “града на любовта ”. Управлявани от Венера - планетата на любовта и хубостта, хората от тази зодия обожават елегантни вечери, изпълнени с изкуство, музика и опция за вихрен романс. Ходенето по брега на Сена е картинно единствено по себе си, само че и ще ви води до Моста на изкуствата, Лувъра, величествената катедрала “Нотър Дам ”.

Айфеловата кула

Един другоземен маршрут също ще ви грабне и ще се окаже по-балансиран, в сравнение с наподобява на пръв взор. Пътуване до Ривиера Мая в Мексико може да звучи като първокласна плажна почивка, само че в джунглата наоколо ще може да проучите руините на маите, които ще ви завладеят.

Ако имат избор, Везните мъчно биха решили къде да живеят, само че като фенове на хармонията, хубостта и лукса тези неща би трябвало да са налични. Привличат ги модерните градове и райони, където изкуството, музиката, културата са значими. Равенството обаче също е доста значимо и по тази причина местата, където конкуренцията не е яростна, разрешават на Везните да живеят умерено. Подходящи за тях са Париж, Северна Италия, Стокхолм и Прага.

Скорпион: Исландия,

Мексико,

Лос Анджелис

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): загадъчни, чаровни, със мощна воля

Мистериозните Скорпиони живеят със пристрастеност и хъс, неприсъщи на другите зодии. Тази година отидете в Исландия, с цел да разкриете тайните на тази мистична страна. Имате потребност от време, в което да се отпуснете тук-там, непознати за останалия свят. В Исландия Скорпионите ще се дивят на хубостта на природата и ще се насладят на къпане на открито. Но в случай че търсят покой, може да седнат край огъня с книга в ръка.

Тази година ще ви сервира някои уроци за еластичност, които би трябвало да научите. Хармоничният живот с другите и разрешаването на спорове с финес са ключ към 2019 година, тъй че се постанова много да се вглъбявате в себе си. Идеалното в този миг ще е да извършите екообиколка в Мексико и да почувствате античната магия на Централна Америка. Районът е богат на духовни основи, надълбоко вкоренена просвета и мистерии.

Пирамидите на маите в Мексико

Когато пътувате, би трябвало да нахраните и душата си, тъй че се отправете към Париж, града на любовта. Ако е допустимо, пътувайте сами. Това ще ви принуди да говорите с хората, да създадете нови другарства и да изживеете неща за себе си. Може да сте по-склонни на ски почивка, само че адреналинът избледнява, а интимните прекарвания като пътешестване сами в непознат сантиментален град – в никакъв случай.

Скорпионът е бездънен, от време на време тъмен, само че хубав знак - тъкмо като Лос Анджелис. В Ел Ей има съвсем всичко, което някой може да пожелае - от плажа до заснежените планини наоколо през луксозните южни калифорнийски долини и пустини. Палми, звезди, йога, мача лате, земя на славата и секса – това тъкмо разказва Скорпиона. Всичко ще ви интригува, даже вибриращата паяжина на автомагистралите.

Лос Анджелис

Скорпионът харесва секси, мистериозни и даже рискови места. Той е предприемач по природа, тъй че оживените корпоративни анклави са съвършени за него. Хората от тази зодия желаят да запазят тайните си, да изградят връзки и власт зад кулисите. Там, където има пари и власт, сексапил и остатък, има и доста Скорпиони. Подходящи места да живее са Шанхай, Амстердам, Банкок и Вашингтон.

Стрелец: Нова Зеландия,

Тенерифе,

Ангкор Ват

Стрелец (22 ноември - 21 декември): авантюристи, запалянковци, фенове на свободата

Стрелците ненавиждат да стоят на едно място, обичат свободата и постоянно са подготвени за път! Тази година Нова Зеландия може да засити глада им за завършения и да стане съвършеният избор за странствуване! Могат да се потопят в богатата просвета на страната, да изкачат изумителния връх Митре, да видят светещите червеи в тайнствените пещери Вайтомо и да се разходят по 13-километровия хладилник Фокс.

През 2019 година Стрелците ще построяват самочувствие, тъй като тестванията на живота са ги предиздвикали да се съмняват в себе си. Движението ще успокои душата им, без значение къде. Така че изберете си сами екзотично място, за което сте мечтали - джунгла, тропическа гора или където и да е и пробвайте да се пуснете по въже. Приливът на адреналин ще ви подсети за смелото, търсещо премеждие диво дете, което е вътре във вас, а вълнението да сте в непозната и неповторима конюнктура ще задоволи безкрайното ви любознание към света.

Живеете за нови прекарвания и благоприятни условия да се визиите. Така че изберете някое по-отдалечено място като Тенерифе от Канарските острови в Испания. Този замайващ вулканичен остров има черни пясъчни плажове и планини, които наподобяват на Марс. Няма друго сходно място, и то единствено на бърз полет от Мадрид. Нищо няма да ви наподобява познато и всичко ще е възбуждащо.

Остров Тенерифе

Ако още не сте били в Ангкор Ват, Камбоджа, запишете го преди всичко в листата! Стрелците са привлечени от философията, мистиката и проучването на античните култури. Те ще утолят тази жадност в Ангкор Ват - един от най-големите религиозни монументи в света. Първоначално е бил издигнат като индуски храм, отдаден на бога Вишну за Кхмерската империя, който последователно се трансформира в будистки храм към края на XII век. Там Стрелецът може да се скита, да гълтам и да бъде свободен.

Храмовете в Ангкор Ват

Родени пътешественици, хората от тази зодия обичат необятни пространства и елементарен достъп до огромния град. Обичат и културата, и природата. Мултикултурализмът мощно ги притегля, защото Стрелецът желае да преживее целия свят, където и да е, изключително посредством срещи с хора, ядене и пиянство. Места, които са подобаващи да живее, са Канада, Норвегия, Южна Африка и Коста Рика.

Козирог: Унгария, круиз,

Великденският

остров

Козирог (22 декември - 19 януари): амбициозни, мъдри, виновни

Козирозите обичат места, напоени с просвета и история, и тази година Унгария ще е най-хубавият избор за тях. Те ценят изящните неща в живота, а красивите маджарски градове като Будапеща и Сегед са едни от най-изтънчените и богати на просвета дестинации в света, в които всеки Козирог ще се влюби. Едно пътешестване до Унгария през 2019 година ще задоволи глада на Козирозите за превъзходна архитектура, когато посетят замъка Буда или крепостта в Будапеща. Ще се почувстват изцяло заредени и подмладени, като се приберат вкъщи след пътуването на живота си.

Будапеща

Не е нужно Козирозите да са съществени през цялата 2019 година Работят по-усилено от всеки различен и би трябвало да разхлабен справедливо – игриви и свободни. Например като оставят твърдата почва и отплават в морето с някой занимателен круизен транспортен съд. Гарантирано ще се отпуснете, като излезете отвън черупката си.

Обичате да бъдете ефикасни, когато пътувате, тъй че е значимо да посетите комплицирани места и да ги изпитате изцяло. Този тип странствуване ви кара да се чувствате добре, макар че може да претрупа другите. Така че пътувайте сами или с различен Козирог, или с Дева - някой, който има същата упоритост. Отидете до Япония. Обиколете тази далечна страна, спирайте в градове, села и всяка атракция сред тях. Ще се почувствате в действителност горди от себе си, когато се върнете със стотици фотоси и мемоари от това необикновено преживяване.

Козирогът е земен знак и с цел да презареди батериите си, е най-добре да бъде самичък или с дребна група хора. Идеално за него е едно от най-отдалечените и съвсем необитаеми места в света - Великденският остров оттатък крайбрежията на Чили. Козирозите обичат да изследват за какво, къде и по какъв начин, а тази исторически богата дестинация е съвършена да се потопят в мистериите ѝ, бягайки от забързания актуален свят. Освен това хората от тази зодия се отличават с невероятна устойчивост, дистанцията не е проблем за тях и нито един сантиметър от този остров няма да остане неразучен!

Каменните фигури са загадката на Великденския остров.

Седалищата на властта интригуват Козирога, чиято упоритост може да го води до градовете и страните, които са в епицентъра на международното благосъстояние, бизнес и политика. Там има планини, които Козирогът желае да изкачи в дословния и преносния смисъл. Той се демонстрира най-добре в изтънчени места, където старите пари задават културния звук, а достолепието и дискретността са съществени полезности. Подходящи места, където да живее, са Лондон, Швейцария, Берлин и Катар.

Водолей: Канада,

България,

Япония

Водолей (20 януари - 18 февруари): ексцентрични, с въображение, любопитни

Причудливите и остроумни Водолеи обичат да се забавляват и имат вяра в странните завъртания на живота. Едно пътешестване до Канада има смисъл за тях през 2019 година В тази страна могат да срещнат съидейници и да си прекарат отлично. Едно нанагорнище на Мон Роял, или Кралската планина, в Монреал или кулата в Торонто ще ги заплени. А откриването на Националния парк “Банф ” в Алберта ще ги накара да се влюбят в Канада. Това е едно от най-красивите и живописни места на планетата. Тюркоазените ледени води на фона на белите планински върхове ще нахранят креативната ви душа. Невероятната дива природа ще помогне да се смирите.

Националният парк “Банф ” в Алберта

2019-а ще бъде страхотна година за партньорствата на Водолея. Самите вие ще се развивате и променяте повече от всеки път. Един от най-хубавите способи да преоткриете себе си и връзката си със света е да поемете с автомобил по пътищата на страната си. Оригиналният ви дух ще надушва всяка необикновена крайпътна атракция, ще се срещнете и ще се свържете с всевъзможни хора и ще видите по нов метод родината си. Невероятна връзка ще установите и с индивида, с който решите да споделите това пътешестване. И като се имат поради вашето безпределно въображение и разсъдък, може да се възползвате оптимално от времето за шофиране, с цел да родите нови хрумвания и да стимулирате мозъка си.

Водолеят е обожател на неконвенционалното, а технологиите разсънват интереса му, защото е насочен към бъдещето. Затова се потопете в напълно друга просвета като Япония и полетете с влака стрела (шинкансен) сред огромните градове със скорост от над 300 км в час!

Влакът стрела в Япония

Ако се интересувате от мода, разгледайте квартал “Хараджуку ” в Токио, а в случай че предпочитате обичайни исторически забележителности, се отправете към Киото, с цел да се полюбувате на удивително красиви храмове.

Водолеят живее в бъдещето и където и да се намира, желае напредък, тъждество и групови достижения. Увличат го странното и прелестното, социализмът и изобретенията. Технологичните градове и ранните култури са страхотни за него. Подходящи места, където да живее, са Токио, Сеул, Израел и Исландия.

Риби: Австралия,

Исландия,

Никарагуа

Риби (19 февруари - 20 март): артистични, мечтателни, състрадателни

Рибите са прочувствени, имат вяра в магията и по тази причина би трябвало да посетят магическата Австралия през 2019 година Операта и мостът на Сидни ще се погрижат за артистичния им дух, а Големият бариерен риф и Дванадесетте апостоли край брега са най-мечтаните дестинации на Земята. Великолепната Австралия ще им обезпечи идеалната почивка, с цел да нахранят надълбоко въображението си.

Операта в Сидни

През 2019 година Рибите заслужават самопризнание за нещата, които са постигнали. Ще притегляте нови трептения и хора, желаете да опитате всичко. Вие сте воден знак и в този момент е идеалният миг да пътувате до прелестната Исландия и да се потопите в отвъдното. Така наподобяват геотермалните басейни на фамозната Синя лагуна, едно от 25-те чудеса на света. Ще се учудите какви евтини полети може да откриете с исландски авиолинии.

Ледниците, лагуните и средновековните скали на Исландия, където са снимани подиуми от “Игра на тронове ”, основават едни от най-мечтаните и ефирни трептения, съвършени за духовните Риби. Потопете се в мистерията и открийте себе си. Няма да имате нищо срещу студа, горещите извори ви чакат на това магическо място. Ще се пречистите изцяло.

Синята лагуна в Исландия

Друга подобаваща дестинация за Рибите тази година е Никарагуа, където може да изживеете най-релаксиращата и готина почивка в живота си. Вероятно сте прочувствено задръстени и носите доста душевен товар на хората към вас, тъй че се отдайте на странствуване, където не е нужно да разсъждавате. Единствените мисли, които ще минават през главата ви в Никарагуа, ще са: “Леле, какъв брой е красиво ”. Точно от това имате потребност.

Чувствителните Риби постоянно споделят, че желаят да се измъкнат от всичко в близост. Те търсят парадайса и свят, надалеч от останалия. Чувстват се прелестно покрай огромни водни обекти и места с надълбоко вкоренени религиозни и духовни обичаи. Подходящо за тях е да живеят в Ню Орлианс, Уелс, Перу и Бали.

Източник 24 часа


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР