Кадър Валентина КаменарскаДепутатите ще разгледат кадрите от протестите, за да

...
Кадър Валентина КаменарскаДепутатите ще разгледат кадрите от протестите, за да
Коментари Харесай

Показват издирваните кадри от полицейския побой над протестиращите

Кадър Валентина Каменарска

Депутатите ще прегледат фрагментите от митингите, с цел да открият полицейско принуждение. това ще стане през днешния ден, когато ще се организира обществено изключително съвещание на Временната комисия за следствие на обстоятелства и условия при потребление на сълзотворен газ, използването на мощ и помощни средства от Министерство на вътрешните работи, осъществени на 10 юли и 2 септември 2020 година против протестиращи жители, както и за следствие на обстоятелства и условия, свързани с използване на специфични разследващи средства на протестиращи жители, опозиционни водачи и членове на политически партии от опозицията.

На съвещанието ще бъдат показани фрагменти от търсените повече от година видеоматериали, в това число от 2 правосъдни състава, показващи несъразмерното полицейско принуждение по време на антиправителствените митинги от 2020 година

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР