кадър: Пресцентър на МВРШестима души са привлечени към наказателна отговорност

...
кадър: Пресцентър на МВРШестима души са привлечени към наказателна отговорност
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група за фалшиви пари и документи, Гешев пусна кадри от акцията

кадър: Пресцентър на Министерство на вътрешните работи

Шестима души са привлечени към наказателна отговорност за участи е проведена незаконна група за произвеждане и разпространяване на подправени пари в разнообразни валути, както и на български персонални документи. Предстои покачване на обвинявания и на още участници незаконната активност, стана ясно от думите на изпълняващият длъжността началник на Спецпрокуратурата Валентина Маджарова.

Групата е обезвредена при акция на Спецпрокуратурата и ГДБОП са обезвредили, оповестиха от прокуратурата. Фалшивите пари са били главно долари и евро. Дейността на групата е идентична с друга група, разрушена в края на 2018 година в Слънчев бряг, като част от участниците са едни и същи. Някои от тях към този момент са наказание за подправяне на пари и документи.

Главният прокурор Иван Гешев популяризира видео от спецоперацията в Twitter.

" Противодействието на закононарушенията, свързани с паричната система на Европейски Съюз и Съединени американски щати, е приоритет за Прокуратурата. Работата с нашите сътрудници от правоохранителните структури отвън страната е гаранция за триумф. Поздравления за положителната работа на Специализирана прокуратура и ГДБОП ", написа той.

Противодействието на закононарушенията, свързани с паричната система на ЕС
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР