Кадър Нова твВодачът на автомобила, който беше преследван от полицията

...
Кадър Нова твВодачът на автомобила, който беше преследван от полицията
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Установена е самоличността на издирвания мъж от преследваната кола

Кадър Нова тв

Водачът на автомобила, който беше преследван от полицията в продължение на 360 км в Централна България, към този момент е открит. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов в ефира на „ Здравей, България ”. „ Лицето не е престъпно проявено. След като са се спукали гумите на автомобила, лидерът е скочил съвсем в придвижване, съумял е да се укрие към този миг, само че е въпрос на време да бъде арестуван ”, сподели Иванов. Единният от двамата арестувани е криминално проявен, удостовери той.

Не са създадени изстрели от чиновниците на Министерство на вътрешните работи при издирването на лидера на автомобила, посочи основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Това са били пиратки, хвърлени от надзирател на станция в региона. " От нас е употребявано само устройство за наложително прекъсване на коли ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

По отношение на убийството в столичния квартал „ Банишора ” основният секретар заяви, че към момента претекстовете се обясняват. „ Най-вероятно случилото се е някакъв случай ”, сподели той и добави, че не са подавани сигнали за домашно принуждение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР