Кадър Нова твСтанислав Недков - Стъки - състезател и председател

...
Кадър Нова твСтанислав Недков - Стъки - състезател и председател
Коментари Харесай

Председателят на БФММА: Възможно е сърдечен удар да е причинил смъртта на младия ни боксьор

Кадър Нова тв

Станислав Недков - Стъки - играч и ръководител на Българската федерация по ММА, разяснява в студиото на " Плюс-минус " по Нова тв трагичната кончина на наш боксьор в Албания. 

" Можем единствено да гадаем, не съм проверяващ орган, само че се приказва, че в багажа на боксьора е открит блистер виагра, от който са липсвали 3 хапчета. Не виждаме да има сериозен удар по състезателя по време на мача. Не знам какво е изпил и какво му е обещано, само че е допустимо повода да е сърдечен удар.

Важно е да се приказва за ролята на лиценцираните спортни федерации в България. Вече 5 години, откак съществува БФММА, сигнализирам, че се организират противозаконни надпревари. Сигнализирал съм в съм министерствата. Но за жалост има още кметове по места, които позволяват в общински зали да се организират такива надпревари. Ако сходна покруса се случи в общинска зала, не знам какво ще отговори съответният кмет. Лицензираните федерации употребяват подготвени съдии и картотекират всичко. 

Младите състезатели би трябвало да знаят, че не хапчетата построяват огромния първенец, а труда в залата и постоянството. На тепиха има играч, който те би трябвало да почитат. Той също има своите почитатели и семейство. Адмирамам антидопинговия надзор от страна на спортното министерство. ", разяснява гостът в студиото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР