кадър Нова твСлучайно разбрах, че съм болен от Ковид 19.

...
кадър Нова твСлучайно разбрах, че съм болен от Ковид 19.
Коментари Харесай

Проф. Гайдарски: Случайно разбрах, че имам Ковид, чувствах само слабост

кадър Нова тв

Случайно разбрах, че съм болен от Ковид 19. Просто взех решение да си направя тест. Това е коварно заболяване, за което в самото начало инфектираният може и въобще да не разбере.

Нямах никакви недоволства, нито разстройства във вкусовите качества, описа по Нова тв проф. Радослав Гайдарски, някогашен министър на опазването на здравето, който прекара COVID-19, съобщи. 

Понеже бях контактен с няколко инфектирани, взех решение да си направя тест и той се оказа позитивен. Когато сътрудниците ми настояха да остана в болничното заведение, взех решение, че желаят да ме сплашат малко и преувеличават картината, описа проф. Гайдарски.

Шефът на Реанимацията – доктор Младенов, обаче му споделил " Ти си доста зле, въобще не разбираш какво става с теб ". Чувствах една уязвимост, само че кашлица, температура нямах, не усетих да развъртвам пневмония. Това обаче посочила рентгеновата фотография. 

Насищането на О2 в белия ми дроб беше към 74%, а би трябвало да е към 96%. При мен беше доста ниско, само че аз не го усещах. Имаше единствено уязвимост на организма, добави проф. Гайдарски.

Според него обстановката в Коронавирус отделенията не може да бъде разказана, а единствено човек, който го е претърпял, схваща ужаса да си настанен или да работиш в такова поделение. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР