кадър: Нова твСкоро ще научим името на новия президент на

...
кадър: Нова твСкоро ще научим името на новия президент на
Коментари Харесай

Обратното броене на изборите в САЩ вече започна

кадър: Нова тв

Скоро ще научим името на новия президент на Съединени американски щати. Милиони американци дадоха своя избор.

Обратното преброяване на изборите в Съединени американски щати към този момент стартира, в очакване на вероятни конфликти след обявяване на резултатите Белият дом прозорливо е блокиран с ограда от няколко дни. Хора не могат да припарят на 500-600 м от емблематичната постройка, оповестява.
Въпреки рекордните 100 милиона гласа, подадени авансово, големи опашки се извиха пред изборни секции. Американците дефинират днешните избори като най-важните от десетилетия. Експертите споделят, че изборната интензивност ще е най-високата от един век.

" Аз гласувах за Байдън. Обикновено се дефинирам като по-консервативна, само че този път несъмнено трябваше да направя крачка обратно и да огледам двамата претенденти самостоятелно, а не да гласоподавам за партията ", съобщи Клеър, гласоподавател от Уисконсин.

Такива настроения вършат прогнозата кой ще завоюва доста сложна. Въпреки че Байдън води безапелационно в народен мащаб, необикновената изборна система свежда крайния резултат до изхода от битката в няколко оспорвани щата. В тях разликите са дребни, тук-там в границите на статистическата неточност.

" Аз гласувах за Тръмп. При изискване, че на предишните избори не гласувах за него. Но се усещам притиснат да го направя, откакто видях позицията на демократите по редица въпроси ", съобщи Майкъл Расмусен, гласоподавател от Уисконсин.

Вече доста се изговори за гласовете по пощата. Поради пандемията доста хора избраха да гласоподават по този метод. Това ще забави броенето, тъй като в другите щати важат разнообразни правила по кое време се отварят пликовете. Така може да се окаже, че на сутринта след изборния ден, няма да знаем кой е спечелил, както сме привикнали при изборите в Америка.

И в деня на изборите президентът Доналд Тръмп не изневери на личния си усет. В обществените мрежи той пусна видеоклип, озаглавен „ Гласувай, гласувай, гласувай ”. Клипът може да видите във видеото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР