кадър Нова твМлад мъж, който се оказа стар познайник на

...
кадър Нова твМлад мъж, който се оказа стар познайник на
Коментари Харесай

Млад мъж извади пистолет в Евксиноград във Варна

кадър Нова тв

Млад мъж, който се оказа остарял познайник на полицията във Варна, уплаши две момчета, като размаха револвер пред тях. Те шофирали зад него. Видеорегистраторът на автомобила снимал обстановката. На фрагментите се вижда по какъв начин мъжът стопира колата си, излиза и размахва револвер. За случая алармира бащата на един от младежите, съобщи Нова тв.



„ Бяхме спрели до магазина. Моят другар слезе да вземе неща за у дома. Извършителят мина около нас. Казал е, че щял да ме блъсне. След това мина около мен и подаде сигнал с клаксон. Продължи по улицата и не го видяхме повече, най-малко по този начин си мислехме ”, описа единият от пострадалите пред Нова телевизия.

„ Приятелят ми се качи в колата и продължихме. В един миг видяхме, че той ни е причакал, наби спирачки и излезе от колата ”, сподели още той.

„ Аз също излязох от колата. Моят другар също потегли да излиза. Тогава мъжът извади револвер и стартира да ме заплашва ”, добавя другият пострадал.

Младежите са безапелационни, че провокация то тяхна страна не е имало.

За броени часове чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна откриха и задържаха мъжът, взел участие в конфликтната обстановка на пътя и направил хулигански дейности по отношение на различен лидер. 26-годишният мъж от Варна, лидер на л.а. “Фолксваген ”, добре прочут на органите на реда,  извадил въздушен револвер и отправил закани към своя конкурент, след което се отдръпва в незнайна посока. До физически конфликт не се е стигнало, прецизират от полицията.

Същият е арестуван по време на ръководство на л.а. “Фолксваген ”, след приложимост на наркотични субстанции. Има формирани две досъдебни производства – за проявеното безчинство и за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции. Работата по случаите продължава под надзора на Районната прокуратура във Варна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР