Кадър: Нова твКакто Петел съобщи вчера задържаха 16-годишно момиче за

...
Кадър: Нова твКакто Петел съобщи вчера задържаха 16-годишно момиче за
Коментари Харесай

Нови шокиращи подробности за 16-годишната Петя, която уби новоредоното си. След като го родила тя...

Кадър: Нова тв

Както " Петел " заяви през вчерашния ден задържаха 16-годишно момиче за тежко закононарушение. Тя умъртвила новороденото си, след което го пъхна в ледник.

Момичето е получило затруднения слд раждането и сега е в болница, под полицейско наблюдаване. 

Петя е родила на 1-ви март и минути след раждането е умъртвила своето момченце като го е удушила. Тя поставя телцето му в найлонова торба в ледник, оповестява Нова тв.

" Никой от тях не е гражданин на село Средногорово, Петя и татко й са от Казанлък, а Стефан (бащата на убитото бебе) е от македонския край. Не знаех, че живеят дружно и имат връзка. Виждал съм ги само да пият кафе в центъра на селото.  Впечатленията ми от Петя са, че е доста възпитано момиче, постоянно ме поздравяваше, има почитание към възрастните. кметът на селото Илиян Илиев.

" Бащата на бебето е бил очевидец на действието, той оказа помощ на следствието. Според неговите думи, те са имали желание да отглеждат бебето, не са планували убийството му ", разкри прокурор по делото. 

" Петя е била добра ученичка и не е отсъствала от учебно заведение. Момичето също спомага на органите на реда и е направила цялостни признания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР