Италиански фен си припомни насилието на финала на Евро 2020

...
Италиански фен си припомни насилието на финала на Евро 2020
Коментари Харесай

Футболен фен избяга от Уембли, след като привърженици на „зомбита“ се насочиха към него и 10-годишната му дъщеря

Италиански почитател си напомни насилието на финала на Евро 2020 - което беше сцена на безпорядък в една позорна нощ на Уембли.

Англия се стремеше към първи огромен турнирен триумф от 1966 година насам и апетитът за победа се усили единствено с финала, който се игра на родна земя. Италия обаче скапе домакинското празненство, като си обезпечи триумф с дузпи с 3-2, откакто мачът приключи 1-1.

Финалът се състоя, до момента в който светът към момента последователно излизаше от пандемията на Covid, което забави първичния шампионат с една година. В резултат на това единствено 67 000 почитатели имаха билети, само че повече от 6 000 други се появиха на Уембли и покрайнините - някои дойдоха още в 8 сутринта, 12 часа преди началото на мача.

Документалният филм на Netflix The Final: Attack On Wembley ще бъде излъчен на 8 май, като почтени почитатели и чиновници на Wembley хвърлят повече светлина върху хаоса. Охранител на известния стадион сподели: „ Никога през живота си не съм виждал нещо сходно. Тази орда от зомбита се втурва, пада...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР