Кадър: Нова ТвАкад. Богдан Петрунов обяви в ефира кога един

...
Кадър: Нова ТвАкад. Богдан Петрунов обяви в ефира кога един
Коментари Харесай

Акад. Богдан Петрунов: Когато сте здрави, вземайте витамини, когато имате симптоми, не го правете сами

Кадър: Нова Тв

Акад. Богдан Петрунов разгласи в ефира по кое време един човек би трябвало да приема витамини. Той приказва също за имунизациите срещу коронавирус и ремдесивир.

Когато сте здрави, когато нямате клинични признаци, вземате витамини и стимулатори. Когато имате признаци, не го правете сами, тъй като може да има несъразмерна имунна реакция. Това съобщи акад. Богдан Петрунов пред Нова телевизия.

По думите му, става въпрос за витамин D, който, съгласно него, не бил чак толкоз огромно оръжие против COVID-19, само че е доста значим за салдото на имунната система.

Относно имунизациите против ковид, ученият съобщи следното - никоя компания до момента не е дала отговор на три съществени въпроса - дали ще ни спестят болестта, дали ще ни спести гибелта и дали ще ни спести разпространяването на болестта. Антибиотикът се дава единствено при бактериални затруднения, не за лекуване на вирусна пневмония, акцентира Петрунов, написа Novini.bg.

Той заяви и, че към този момент има научни изявления, че " Ремдесивир " в композиция с барицитиниб дава доста положителни резултати за лекуване на COVID-19.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР