Кадър: Нова ТвВ Кърджали си поддържам прическата, всеки петък пътувам

...
Кадър: Нова ТвВ Кърджали си поддържам прическата, всеки петък пътувам
Коментари Харесай

Караянчева разкри къде си прави прическата и захапа здраво Манолова

Кадър: Нова Тв

" В Кърджали си подкрепям прическата, всеки петък пътувам натам ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Местните избори са мажоритарни. Те са отношение на жителите към съответния кмет. Ако той е работил добре, то този кмет няма да има проблем да повтори мандата си.

Те ще покажат какъв брой добре са се справили кметовете на общините и дребните обитаеми места ", разяснява още тя.

По отношение на идната борба за кмет в София, Караянчева съобщи: " Нека да забележим какво ще изберат хората, тъй като към момента не са ясни кои са дефинитивно претендентите. Доколкото разбрах инициативният комитет на Мая Манолова не желае поддръжката на Българска социалистическа партия ".

" Парламентът доста й е помагал на Манолова. Не одобрявам това, че тя е един уединен герой за истина, а ние, народните представители, сме хората, които спъваме тази нейна битка ", безапелационен е ръководителят на Народно събрание.

" На места в речта на президента Румен Радев имах възприятието, че приказва госпожа Нинова. По думите на Караянчева Корнелия Нинова приказва по същия метод като президента.

" Чертаят се разграничителни линии, не се търси дружно да вървим напред. Да си даваме препоръки, да се подлагаме на критика, само че всички това да има конкретика, а не да се приказва общо ", изясни още Караянчева. На въпрос по кое време едно ръководство е атакувано най-яростно, когато е мощно или едва, Караянчева акцентира: " Когато е мощно ".

Във връзка с думите на президента, че или апатията ще опразни България, или улицата ще опустоши статуквото.

" Като всяко такова изявление на президента в последните 2 и половина години. Заплахи без конкретика, апели за битка с корупцията без да дава съответни решения на нещата. Мислех, че през вчерашния ден като пристигна той ще има положителен звук. "

Караянчева съобщи, че е очаквала президентът да призове народните представители да работят в градивна форма и да има предпочитание да го вършат дружно. " Борбата против корупцията би трябвало да сплоти институциите и обществото. Няма по какъв начин с магическа пръчка тя да се изкорени. Виждате, че и в други развити страни, този проблем не се взема решение толкоз елементарно ", изясни още Караянчева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР