Кадър Нова твТайната на успеха е в подходящите хора, благодарение

...
Кадър Нова твТайната на успеха е в подходящите хора, благодарение
Коментари Харесай

Директорът на PMI: Тайната на успеха е в хората

Кадър Нова тв

„ Тайната на триумфа е в подобаващите хора, с помощта на които нещата в организацията се случват ”. Това съобщи основният изпълнителен шеф на Philip Morris International Андре Каланцопулос в специално изявление за „ Плюс-минус. Коментарът след новините ”.

„ Ние можем да даваме насоки, моята роля е да осигуря непоклатимост и да подкрепям посоката. Но в последна сметка смяна се прави с хора. Те са и повода да вървя всеки ден на работа на драго сърце ”, съобщи Каланцопулос.

Относно тютюневата промишленост, той разяснява, че в последните години ставаме очевидци на съществени нововъведения.

„ Бях върл пушач. След като разработихме бездимните артикули, започнах да ги употребявам незабавно. Имах привилегията да имам достъп до лабораторния първообраз ”, описа Каланцопулос. „ От 2002 година съм част от процеса на създаване на новото потомство артикули, които ще заменят цигарите и няма да има пушек ”.

Той добави, че в действителност доста хора не знаят, че казусът с цигарите произтича от горенето на органична материя. „ Всъщност нито тютюнът, нито никотинът са огромният проблем, макар че водят до пристрастяване. Много държавни органи и специалисти по публично здраве споделят, че казусът е горенето. Затова взехме решението тютюнът да не гори, а да се нагрява или пък да се употребява течност. Това понижава токсичните субстанции ”, каза още Каланцопулос.

Цялото изявление вижте във видеото
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР