Кадър Нова Тв, архивТемата за полицейското насилие бе най-коментирана в

...
Кадър Нова Тв, архивТемата за полицейското насилие бе най-коментирана в
Коментари Харесай

Росица Кирова: Г-н Рашков, излъчените записи използвани ли са в съда?

Кадър Нова Тв, списък

Темата за полицейското принуждение бе най-коментирана в Народното събрание.

Обръщам се към вас със мощна паника и безпокойствие, тъй като това, което се е случило, е неоправдателно и недопустимо. Това съобщи по отношение на експанзията над протестиращи зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ-СДС Росица Кирова.

„ ПГ на ГЕРБ-СДС подкрепя препоръчаната за през днешния ден декларация и считам, че като общество би трябвало да създадем нужното сходни актове да не се повтарят “, безапелационна бе тя.

„ Смятам, че би трябвало ясно да бъде изяснена фактическата конюнктура. Имам въпрос към Вас, господин министър. Излъчените записи употребявани ли са като доказателствен материал към дисциплинарните производства и употребявани ли са в съда? “, запита Кирова.

Според нея отговорът на министъра ще изяснят дали има укриване на записите и кой е направил това. Отговорът на въпроса на Рашков обаче не бе еднопосочен, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР