Кадър Нова тв, архивРазделението между синовете на Даяна продължава да

...
Кадър Нова тв, архивРазделението между синовете на Даяна продължава да
Коментари Харесай

Принц Уилям: Хари може да отправи още нападки към кралското семейство

Кадър Нова тв, списък

Разделението сред синовете на Даяна продължава да пораства. Британският принц Уилям се притеснява, че брат му Хари може да прекали с разкритията си и да повреди още повече връзките си с останалите членове на кралското семейство, заяви Мейлонлайн.Приятел на принца разказал пред английския в. " Мейл он сънди ", че принц Уилям бил отчаян и " доста угрижен " след следващите му обществени изявления за неналичието на поддръжка в фамилията за брачната половинка му Меган, когато тя имала проблеми с психологичното здраве, предава Българска телеграфна агенция.

Принц Хари подлага на критика фамилията си по време на 95-минутния епизод на предаването " Аз, какъвто не можете да ме видите ", което води с американската тв звезда Опра Уинфри по Епъл тв, въпреки че нападките не бяха толкоз остри, както при предходните му обществени изяви и изключително в изявлението, което дадоха с Меган пред Уинфри през март, отбелязва изданието.

Британският принц описа, че той самият се срами за метода, по който реагирал, когато брачната половинка му Меган му признала, че от време на време мисли за самоубийство и упрекна " системата ", поради която тъкмо в този миг трябвало да взе участие в обществено събитие.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР