Кадър Метео БалкансОт ЧЕЗ отрекоха да имат нещо общо с

...
Кадър Метео БалкансОт ЧЕЗ отрекоха да имат нещо общо с
Коментари Харесай

ЧЕЗ: Не сме отговорни за причината за пожара в Долно село

Кадър Метео Балканс

От ЧЕЗ отхвърлиха да имат нещо общо с пожара в Долно село.

Във връзка с разразилия се пожар в с. Долно село, община Кюстендил, не са установени предпоставки за пораждане на пожар от уреди на ЧЕЗ Разпределение при огледите от екипи на компанията и органите на Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ. Посоката на пожара е от гората, където сдружението няма свои уреди, към обитаемото място, а не противоположното.

Това се удостоверява и от телевизионните фрагменти, и от разказите на очевидците. Документирано е и с редица фотоси на екипи на сдружението. ЧЕЗ Разпределение прави регулярна профилактика на цялата електроразпределителна мрежа, както с обходи и техника, по този начин и с дронове, а установените забележки се отстраняват неотложно. До момента няма пожари в региона, породени от нередовност на електроразпределителната мрежа. Причините за пожарите се откриват и документират от „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, които са единствените способени органи да го създадат. В хода на инспекцията на способените органи е открито, че няма изключени прекъсвачи и изгорели предпазители по оборудванията на ЧЕЗ Разпределение в района. Това сочи, че на никое място по мрежата не е имало късо съединяване в резултат на досег на проводници.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР