кадър Мая Манолова, фейсбукПреди връчването на третия мандат за съставяне

...
кадър Мая Манолова, фейсбукПреди връчването на третия мандат за съставяне
Коментари Харесай

Манолова: Преди връчването на третия мандат, хубаво е да има консултации при президента

кадър Мая Манолова, фейсбук

Преди връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление, е добре още веднъж да се проведат съвещания при президента Румен Радев, защото явно партийните водачи не са подготвени. Това разяснява Мая Манолова. Според нея държанието на „ ИТН ” и Българска социалистическа партия е необяснимо. Съвпадането на три рецесии ще е голям проблем за народа, за компаниите, за семейства, тъй че е време за водачество, съобщи настоящо.бг.

От " Изправи се БГ. Ние идваме " удостоверяваме, че сме подготвени за диалози и ще поставим всички старания за съставяне на държавно управление.

За нас няма значение коя ще е политическата групировка, която ще инициира диалози, просто не би трябвало да бъде изгубен нито един ден, само че откакто и Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия отхвърлят, приканвам президентът да ги инициира.

Това съобщи ръководителят на ПГ на " Изправи се БГ. Ние идваме " Мая Манолова пред публицисти в София.

Коментарът ѝ пристигна откакто по-рано от Разград ръководителят на Народното събрание разяснява, че най-малката политическа групировка в Народно събрание има най-големи шансове да направи кабинет.

От " Позитано " 20 пък отхвърлиха предложение на Манолова трите партии на митинга и Българска социалистическа партия да се съберат и да решат между тях на коя от партиите да връчи президентът третия мандат, да изработят цели за бъдещо ръководство и да се съветват за състава на Министерския съвет.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР