Кадър: Life.ruУспешно спасиха пенсионерката Анна Землякова, която над денонощие е

...
Кадър: Life.ruУспешно спасиха пенсионерката Анна Землякова, която над денонощие е
Коментари Харесай

83-годишна жена цяло денонощие ръмжа с мечка в блато, за да се спаси!

Кадър: Life.ru

Успешно избавиха пенсионерката Анна Землякова, която над денонощие е плашила мечка с сопа и ръмжене, след като в блатото, в което тя е била затънала при бягството си от хищника, били открити следи от обувки, написа Life.ru, представен от Блиц.

Подробности за неповторимото избавяне на 83-годишната жена, към която непрекъснато време кръжала хищната мечка, описа шефът на администрацията на село Сита Евгений Лупин. 

По думите му, за изгубването на Анна станало ясно едвам на идващото утро. Мъжът на пенсионерката до последно чакал жена му да се върне, а на идната заран съобщил за изгубването ѝ на своите съселяни. Лупин споделя, че с помощта на дребни следи от обувки е била сполучливо изчислена хипотетичната зона на местонахождение на бабата.  
 Фото © VK / Лига Спас
 

" Около 00:20 часа при мене пристигна служител на реда с молба да му окажа подпомагане и да повикам мъже с оръжие от селото, тъй като те са намерили мястото, където се е намирала пенсионерката. Там обаче те не чули човешки глас, а единствено по какъв начин някой удря с роба в дърво и някъде в далечината се чували реове на мечка ", споделя Евгений.  

Оказало се, че Анна сама влезнала в блатото, с цел да се скрие от женската мечка и нейното дете. След това тя затънала в блатото и могла единствено да отблъсква офанзивите на мечката с тоягата и ръмженето си.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР