Кадър Канал 3Вчера стана ясно кой поръчва компроматите - чекмеджета,

...
Кадър Канал 3Вчера стана ясно кой поръчва компроматите - чекмеджета,
Коментари Харесай

Борисов: Вчера стана ясно кой поръчва компроматите

Кадър Канал 3

Вчера стана ясно кой поръчва компроматите - чекмеджета, записи. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов при започване на държавното съвещание във връзка митингите.

“Миналият петък когато влезнаха в чакалнята на Еврозоната, това не беше контрапротест, а поддръжка за правителствотото за безспорния триумф на Бългрия ”, сподели Борисов, представен от Канал 3.

" Винаги съм подкрепял протестиращите. Разединението на нацията е толкоз мощно сега, че не знам по какъв начин ще преодолеем всичко. България може би е единствената страна, в която се счита, че ковид няма и пандемията е отминала. В България към този момент никой не има вяра и не извършва. Аз съм угрижен от това, че есента ще бъде ужасно ", съобщи Борисов. 

" Икономическата рецесия идва с големи темпове и то в целия свят, от Америка до Европа, и нито един знак не дава, че ще се усъвършенства обстановката. Тогава икономическите и обществените претенции ще станат повече, а нито сме спрели плановете и нарастването на приходите, вършим всичко, с цел да не ни удари мощно тази рецесия ", регистрира министър председателят.

" Ако успеем да задържим приходите по този начин, както желаеме, ще приключим годината, както беше в края на 2018 - началото на 2019 година ", сподели Борисов.

Той разкри, че на следващия ден заран ще беседва с съдружните сътрудници на ГЕРБ. " Виждам и опозиционерите. Прекрасно познавам всички. Мъчно ми е за служителите на реда, за почтено битите хора. Взривяват се бомби в хората и задачата е да се окървъвява митинга. Защото знаят, видя ли кръв на улицата - незабавно потеглям ", сподели Борисов.

Борисов сподели, че към този момент под въпрос са огромните планове, тъй като вложителите се тормозят от протичащото се в страната ни.

Премиерът разкри, че когато е бил разпален преди години постройката на някогашния Партиен дом страната ни е била на едно равнище с Унгария, по-късно Унгария е тръгнала напред, само че страната ни е изостанала сензитивно.

" Много съм отчаян. Не съм очаквал всичко да е в такива мащаби. Нека да мине Европейския съвет и ще приказваме отново ", каза Бойко Борисов.

" Ако би трябвало, Младене, с Каракачанов отидете в Народното събрание, кажете какъв брой са ранените служители на реда, само че разграничете хората, които в действителност имат обществени претенции. Мога контракт да сключа с тях, че ноември, декември, януари, ще съжаляват, че не сме прекарали през иглени уши на икономическата рецесия ", безапелационен бе Борисов.

" Хайде... Няма да разясня вчерашните записи. Ясно е, че казусът сме аз и Горанов. Защо сме казусът?  Тези, които говореха от заран до вечер за банковия съюз и че държавното управление го е боязън - в този момент не мъцват ", разгласи той.

Борисов отново прикани да не се атакуват служителите на реда по митингите. " Протестирайте, чуваме ви. Обръщам се към президента - всички ще почнат да приказват къде ни е единението, единодушието. Няколко месеца има до изборите ", добави той.

" И пазете се. Коронавирусът не си е отишъл ", съобщи в края премиерът Бойко Борисов.

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР