Кадър Камелия, ФБПромени в журито на Гласът на България.Камелия, която

...
Кадър Камелия, ФБПромени в журито на Гласът на България.Камелия, която
Коментари Харесай

BG-VOICE: Камелия е аут от журито на Гласът на България

Кадър Камелия, ФБ

Промени в журито на " Гласът на България ".

Камелия, която беше жури в предаването за гении „ Гласът на България “ е навън от продукцията. Тя не е била известена персонално, а е получила мейл от продуцентите на bTV, че няма да взе участие в идващия сезон, пише BG-VOICE, базирайки се на свои източници.

Така Камелия, която се самопродуцира, няма да се демонстрира по bTV по време на праймтайма на малкия екран.

Все още не е ясно кой ще замести Камелия в журито и дали ще има други промени в най-гледаното музикално риалити.

Преди месец Камелия сподели резултатът от пластична интервенция на носа, което не се понрави на почитателите й.

Някои бяха доста крайни в мненията си под фотосите й в обществените мрежи. Хората не могат да се начудят за какво Камелия се е решила на тази изцяло непотребна промяна, която очевидно не е в нейна изгода.

„ Нямаш визия какъв брой ме разочарова! Възхищавах ти се като жена и певица толкоз години. След всички приказки по изявленията за себеопознаване и приемане направи нещо толкоз излишно и най-лошото – непоправимо.

Имаше превъзходен нос. Чак не желая да си пущам песните ти към този момент “, „ Толкова си неповторима и интелигентна, само че тази промяна не беше нужна. Жалко в действителност. Това твое решение ли беше? “, „ Ками, не ти трябваше.

Спрете се с тези пластики. Вижте резултата на Преслава и какъв брой негатив отнесе. Носът ти си беше 6. Нищо му нямаше. Не се правете като индиго всички.

Изобщо нямаше потребност “ – това са единствено някои от воплите на феновете, които са в шок от носа на Камелия, наподобяващ на този, който токсини живота на Майкъл Джексън.

В нейна отбрана скочиха редица звезди. Глория бе измежду първите коментирали обявата и написа: „ Страхотна! Ще правиш каквото си искаш! “.

Гримьорът Мис Бони също остави позитивен коментар, като съпостави Камелия с кукла, а водещата Венета Райкова също поддържа русата хала на поп-фолка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР