кадър и видео: СпорталЯсен Петров записа втората си точка като

...
кадър и видео: СпорталЯсен Петров записа втората си точка като
Коментари Харесай

Селекционерът на България Ясен Петров: Не мога да кажа, че сме направили някакъв супер мач

кадър и видео: Спортал

Ясен Петров записа втората си точка като селекционер на България, откакто първата пристигна против Северна Ирландия като посетител

Селекционерът на България Ясен Петров разгласи след равенството (1:1) с Италия във Флоренция, че нямаме известни футболисти, само че като колектив можем да се противопоставим на всеки.

“Настроението ми е безусловно обикновено. Не мога да кажа, че сме създали някакъв супер мач, само че играхме против извънреден тим. Питаха ме публицисти от Италия: “вярвате ли, че може да вземете точка? ”. Аз споделих “да ”.

Започнахме малко страхливо, само че това, което направиха нашите момчета, би трябвало да им вдигне самочувствието. Нямаме известни футболисти, само че като колектив можем да се противопоставим на всеки.

На този тим му би трябвало време. Подкрепяйте го този тим, тъй като той е наш, тимът на България. Днес те демонстрираха, че когато сме задружни, можем да печелим точки.

Видях този дух на полувремето и през множеството време на терена. Малко са тимовете, които могат да нападат против Италия. Ще натравим ротации, тъй като множеството момчета са изтощени. Ще би трябвало да създадем повече в офанзива, тъй като би трябвало да победим Литва ”, обясни Петров по отношение на идния домашен конфликт на трикольорите против Литва.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР