Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comНежното острие на ГЕРБ отново

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comНежното острие на ГЕРБ отново
Коментари Харесай

Атанасова: Разполагаме с всички данни за репресии на кандидати за депутати и кметове на ГЕРБ

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Нежното острие на ГЕРБ още веднъж прикова вниманието върху себе си от парламентарната естрада.  " Разполагаме с всички данни за репресии на претенденти за депутати, членове, симпатизанти, общински съветници, кметове на населени места, членове на партията ". Това съобщи от трибуната в Народното събрание водачът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Има очевидни репресии против депутати от ГЕРБ, а те не са купувачи на гласове. Не поддържаме това Министерство на вътрешните работи да се употребява за бухалка и наказателен уред против една избрана политическа партия ", съобщи тя.

Атанасова счита, че парламентарната естрада се е трансформирала в естрада не на правото, а на мнението на избрани лица, представители на партии или на Министерския съвет. 

Според нея от партията не разпъват политически чадъри. Подкрепили са комисията по проверката, тъй като желаят обществото да е наясно с всички обстоятелства, написа nova.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР