кадър и видео: Иво Божков, фейсбукОтново бяха вдигнати палатките на

...
кадър и видео: Иво Божков, фейсбукОтново бяха вдигнати палатките на
Коментари Харесай

Палатките на Орлов мост се върнаха

кадър и видео: Иво Божков, фейсбук

Отново бяха вдигнати палатките на " Орлов мост ", откакто късно нощес бяха разчистени от полицията. В момента протестиращи са блокирали мястото и няма изгледи за напрежние.



Без напрежение мина и проестът в " Триъгълника на властта ". Блокирано беше придвижването сред булевардите " Цар Освободител " и " Дондуков " сред Президентството и Министерския съвет, а  унифорени проверяваха багажа и персоналните документи на хората, преди да ги позволен до центъра на митинга. 

На място бяха и уредниците от " Отровното трио ", които по-рано през днешния ден упрекнаха премиера Борисов за вчерашните конфликти сред протестиращи и полиция.

" В края на ръководството Борисов окървави ръцете си. Имаме водач, който доста желае страната да се трансформира в Беларус ". Това съобщи на брифинг пиар специалистът Арман Бабикян от " Отровното трио, като добави и че митингите през днешния ден под мотото " Нас не ни е боязън ".

От " Отровното трио " се заканиха  и  да осведомят Европейския съд за правата на индивида и всички посолства на страните в Европейски Съюз поради насилието над публицисти и цивилни.

" Това е най-мирният митинг, той е съпоставим с курс по Икебана ",  обясни юрист Николай Хаджигенов като добави, че нощес полицията е оставила необезпокоявани петдесетина души да хвърлят бомбички и пиратки в продължение на час и половина, с цел да опорочи митинга. Напомни, че багажите на хората и наличието на джобовете им са били проверявани на влизане към митинга. 

" Властта се оплита в лъжите си. Това е най-наблюдаваният периметър в България и можеха да видят кой кой е, само че не си помръднаха пръста, когато им показвахме фотоси на провокатори ", сподели Арман Бабикян, кайто беше безапелационен, че митингът на площад " Независимост " ще продължи и довечера.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР