кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбукИ днес премиерът е на

...
кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбукИ днес премиерът е на
Коментари Харесай

Борисов призова президента да вземе отношение по ареста на Алексей Навални

кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбук

И през днешния ден министър председателят е на обиколка из страната.  Той посети учебно заведение в Сливница и разяснява идното връщане на огромните възпитаници в клас на 4 февруари.  

Премиерът Бойко Борисов прикани президента да вземе отношение по ареста на водача на съветската съпротива Алексей Навални, обсъждан по време на съвещанието на Европейския съвет.

" На този декор е оглушително мълчанието на Радев ", сподели във връзка задържането на Навални министър председателят.

" Да чуем какво въпреки всичко президента Радев какво мисли, въпреки всичко е държавен глава ", добави Борисов, като натърти, че е ясно какво мислят по тематиката европейските институции.

Премиерът Бойко Борисов продължи с обичайните съботни обиколки из страната.

Той посети учебно заведение в Сливница и разяснява идното връщане на огромните възпитаници в клас на 4 февруари.  Борисов акцентира, че държавното управление е наясно с риска, само че търси салдото и ще следи обстановката доста деликатно, с цел да не станат случаите по 5000 дневно.

" Ако нещо можеш да го сложиш на везната със здравето, това е образованието, културата. И тук си заслужава рискът ", разяснява Борисов.

Премиерът, придружаван от икономическия министър, добави, че ще се мисли за заведенията за хранене и призна, че е имало закъснение с помощите за спрените от работа хора поради ограничаващите ограничения. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР