Кадър Гугъл стрийт и БулфотоЗадържан е шефът на Трето районно

...
Кадър Гугъл стрийт и БулфотоЗадържан е шефът на Трето районно
Коментари Харесай

Арестите започнаха: Арестуван е шефът на трето районно в Пловдив

Кадър Google стрийт и Булфото

Задържан е шефът на Трето районно в Пловдив Самуил Хаджиев. 

За малко време той се издига от патрулен служител на реда сержант в Четвърто районно, през контрольор в Пазарджик, шеф на райнното в Раковски до шеф на Трето районно, предаде Plovdiv24.bg.

Самуил Хаджиев е роден през 1987 година в Кричим. През 2017 година е добил бакалавърска степен по компетентност " Защита на националната сигурност “ във Варненски свободен университет. В системата на Министерство на вътрешните работи стартира работа през 2011 година като служител на реда в РДГП " Елхово “.

От  2013 година заема същата служба, а след това става и старши служител на реда, в бранш " Охрана на публичния ред “ в Четвърто районно управление (на МВР) – Пловдив. В интервала  2014-2015 година е младши шпионин в бранш " Криминална полиция “ на същото поделение, а през 2018 година е назначен като шпионин в отдел " Криминална полиция “ при ОДМВР – Пазарджик.

От 21 август 2019 година е полицейски контрольор в бранш " Охранителна полиция “ на Шесто районно управление (на МВР) – Пловдив. След това засатва отпред на районно управление (на МВР) Раковски. От зимата на 2020 година е началник на Трето районно.

За реализирани високи професионални резултати по време на службата си в Министерство на вътрешните работи е награждаван неведнъж. Заедно с него е арестуван и различен чиновник на полицията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР