Кадър Фейсбук, Родопи24България е в потрес от жестокото убийство на

...
Кадър Фейсбук, Родопи24България е в потрес от жестокото убийство на
Коментари Харесай

Даниела Дамянова е убитата учителка в Кърджали

Кадър Facebook, Родопи24

България е в шок от жестокото ликвидиране на учителка в Кърджали.

Медиите оповестиха и името й.

52-годишната Даниела Дамянова е убитата от сина си учителка.

Тя бе заклана с нож в дома си.

Жената е била учител по Български език и литература в Механотехникума в града. Преди това тя е била преподавател в Джебел, написа.

Припомняме ви, че нещастието се разиграла в жилището на дамата. Тя е била наръгана с нож от 22-годишния си наследник. Младият мъж е студент. Мъжът й е някогашен служител на реда, който сега работи като камионджия.

От полицията оповестиха, че арестуваният не е имал престъпни прояви. Не са постъпвали сигнали и няма данни за фамилни кавги.

„ В РУ-Кърджали е арестуван 21-годишен мъж, който на 12.04.2021 година в фамилното жилище наръгал с нож в региона на корема майка си – на 52 години. Жената е превозена в болница, където е  починала “, се показва още в прессъобщението на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

Учителката в Кърджали е била награждавана няколко пъти за Деня на славянската книжовност, разкриха за 24rodopi.com сътрудници на жертвата.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР