Кадър ФБ Мама НинджаЗов за спешно даряване на кръв за

...
Кадър ФБ Мама НинджаЗов за спешно даряване на кръв за
Коментари Харесай

Ивайло скочил пред баща си, за да поеме експлозията от газовата бутилка, има нужда от много кръв

Кадър ФБ Мама Нинджа

Зов за незабавно даряване на кръв за воин, избавил татко си от сигурна гибел се обърна Мама Нинджа във Facebook:

" Виждате ли тази фотография?

Мъжът на нея преди два дни избави татко си от сигурна гибел.

Вероятно сте прочели в медиите за битовия случай с газова бутилка в Бургас, при който тежко пострадаха татко и наследник. Ивайло е синът, скочил и застанал пред татко си при детонацията, с което му избавил живота и поел върху себе си огъня. 8-годишното му дете било в прилежащата стая, по знамение нищо му няма. ", написа Мама Нинджа.

Обръщам се към вас, с цел да споделя апела на фамилията им. За възобновяване на двамата е нужно голямо количество кръв. Настанени са във Военно Медицинска академия гр.Варна и предстоят интервенции. Ивайло е с 40% изгаряния. Кръвната група няма значение, само че кръв може да се подари единствено във Варна, Търговище и Бургас. Трябва да се напише за Ивайло Христов Янакиев, ВМА Варна Отделение по изгаряния,.

За контакт и повече информация може да се свържете с Марияна Янакиева 0888406037, брачна половинка на Ивайло.

Моля да споделите, даже да не сте от тези три града, все ще доближи до някой ваш другар оттова.



 

За случая оповестява и бургаският уебсайт Флагман:

Бащата и синът, които пострадаха при гърмеж на газова бутилка в блок 34 в жк „ Славейков “, са в тежко положение и се нуждаят от кръв. Това оповестиха близки на фамилията. 

Жестокият случай стана в събота по здрач. Експлозията прати двамата мъже в Отделението по изграяния във Варна, където се намират и все още. Стана ясно, че по-възрастният е избавен от сигурна гибел с помощта на бързата реакция на сина си Ивайло, който скочил и застанал пред татко си при гърмежа. Така той е поел върху себе си огъня. По знамение няма и други потрадали при тежката детонация. В прилежащата стая е бил 8-годишният наследник на Ивайло, който за благополучие не е потърпевш. 

За възобновяване на двамата е нужно голямо количество кръв. Настанени са във Военномедицинска академия-гр.Варна и предстоят интервенции. Ивайло е с 40% изгаряния. Кръвната група няма значение, само че кръв може да се подари единствено във Варна, Търговище и Бургас, оповестяват околните им. Трябва да се означи, че кръвта за Ивайло Христов Янакиев, ВМА Варна, Отделение по изгаряния. 
За контакт и повече информация може да се свържете с Марияна Янакиева 0888406037, брачна половинка на Ивайло.

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР