кадър: ЕврокомЖурналистът Люба Кулезич разказа в предаването си Честно казано“

...
кадър: ЕврокомЖурналистът Люба Кулезич разказа в предаването си Честно казано“
Коментари Харесай

Люба Кулезич опровергава историята, че жена набила доц. Мангъров на улицата

кадър: " Евроком "

Журналистът Люба Кулезич описа в предаването си „ Честно казано “ по телевизия „ Евроком “, че историята, че известният доктор доцент Атанас Мангъров е бил набит от жена в центъра на София, която беше публикувана от уеб страницата Lupa.bg, не дава отговор на истината. Тя научила това от самия Мангъров.

Когато му се обадила да разяснява случая, Кулезич получила следния отговор от доцента: „ Лъжа. Като всичко, което се написа в последно време за мен “. Мангъров обаче допълнил, че децата му даже се обадили да го питат по какъв начин е, откакто научили за публикацията.

Люба Колезич разяснява също, че създателят на обявата се е постарал тя да е достоверна, като улицата, на която сякаш се е разиграла обстановката, е същата, на която е частния кабинет на лекаря. Но тази информация може да се вземе от всеки от интернет, разяснява журналистката.

„ Дали пък съчинената преживелица не е форма на опасност към шефа на детската клиника в Инфекциозната болница, че ще яде пердах в действителност, в случай че продължи обществено да се съмнява в адекватността на ограниченията с маските, с PCR нервност и с раздухването на ненужна суматоха към COVID-19? ”, този въпрос слага Кулезич.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР