Кадър Евроком, архивГеорги Георгиев, председател на БОЕЦ, съобщи пред БНР:

...
Кадър Евроком, архивГеорги Георгиев, председател на БОЕЦ, съобщи пред БНР:
Коментари Харесай

Георги Георгиев от БОЕЦ с присъда и затвор: Осъден съм, защото защитих семейството си от мутри, представящи се за журналисти

Кадър Евроком, списък

Георги Георгиев, ръководител на БОЕЦ, заяви пред БНР: " Преди минути Видинският съд ме осъди на 5 месеца затвор, 3 години изпитателен период, тъй като през 2019 година опазих брачната половинка си и себе си от нападението на три мутри, които в продължение на три дни тормозеха фамилията ми, представяйки се за публицисти. Разбира се, ще апелирам ". 

Сдружението уредника митинг под наслов " Да на смяната, не на подмяната " в сряда, 28 април, пред Народното събрание:

" По време на летните митинги БОЕЦ отстояваше претенции, за които години наред сме се борили, само че виждаме, че след изборите има оттегляне по тях - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, така наречен чугунено болшинство, няма да разреши да се случат промените в правосъдната система и в Изборния кодекс. Това стана ясно единствено за няколко дни - при гласуването в Народно събрание за чуването на основния прокурор Иван Гешев и при гласуването за електронен избор при смяна на Изборния кодекс ".

По думите му тежките промени не могат да се случат в този момент, тъй като " към момента е тежка мощта на статуквото ".

Според Георгиев няма да може да се сформира държавно управление от партиите в 45-ото Народно заседание и ще се върви към предварителни избори.

Интервюто на Снежана Иванова с Георги Георгиев в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР