Кадър Булфото и НоваИнтересно твърдение направи депутат от ДБ.12 години

...
Кадър Булфото и НоваИнтересно твърдение направи депутат от ДБ.12 години
Коментари Харесай

Стоян Михалев, ДБ: Държавата е разхвърляна на приятелите на Борисов от СИК. Пристанище Варна е дадено на Маджо, Южното Черноморие на Маргините

Кадър Булфото и Нова

Интересно изказване направи народен представител от Демократична България.

12 години общите ни пари бяха давани на концесия на групировката СИК, изясни Стоян Михалев.

Южното Черноморие е обещано на братята Маргини. Това обяви певецът Стоян Михалев, който е втори мандат варненски депутат от „ Демократична България “, съобщи Флагман.

В четвъртък той взе участие в дебатите за създаването на нова парламентарна комисия за проверка на властта, известна като комисията „ Манолова “.

„ Ние от „ Демократична България “ ще подкрепим тази комисия. Мотивите са доста. И въпреки всичко би трябвало да си дадем сметка, че 12 години общите ни пари бяха дадени на концесия на групировката СИК. Тези пари бяха крадени, източвани. Стигна се до такава степен, че страната беше разхвърляна и на други другари на премиера от групировката СИК. Южното Черноморие е обещано на братята Маргини. Пристанище Варна е обещано на Маджо “, сподели Стоян Михалев.

След подвикване от залата – евентуално дали няма нещо общо с Младен Михалев-Маджо, той се засмя: „ Не ми е родственик. Не ми е родственик... “

Според варненския депутат, когато се разходват пари, е нужна бистрота.

„ Трябва да бъдат проследени схемите, търсете парите. Трябва да се види къде тъкмо са харчени, по какъв начин са усвоявани, тъй като това, да се появяват къщи в Барселона, не е инцидентно. Тези пари отнякъде са взети. Това, да се пълнят шкафчета със злато и пачки, не е инцидентно. Тези пари отнякъде са взети. Трябва да бъдат проследени тези средства, по какъв начин са усвоявани, по какъв начин са разпределяни, с цел да не споделят след това хората – няма пари за пенсии, няма пари за опазване на здравето... Когато спрем течовете, когато спрем кражбите, ще има средства. Ще има средства и за обучение “, сподели още Михалев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР