Кадър Булфото и гугъл мапсСайтът Лупа пише, че Росен Плевнелиев

...
Кадър Булфото и гугъл мапсСайтът Лупа пише, че Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Лупа: Плевнелиев е купил 5-звезден хотел в Гърция

Кадър Булфото и гугъл мапс

Сайтът Лупа написа, че Росен Плевнелиев се е сдобил с хотел в Гърция.

Ето какво твърди изданието, само че коментар от някогашния президент няма:

" Бившият президент Росен Плевнелиев още веднъж сподели острия си бизнес усет – 57-годишният баровец неотдавна придобил великански 5-звезден хотел в Гърция, издигнат преди години с парите на монаси от Атон. Нощувката в крайморското украшение дава отговор на предлаганото качество - 300 евро на вечер, написа Лупа.

Цялата история и фотоси виж тук 

Във фейсбук Стелиян Андреев описа за имотната договорка на Плевнелиев, правописът е непокътнат:

Приятели, запознайте се със новата 5-звездна облага на някогашният ни президент Плевнелиев във градчето Йерисос, Гърция.

Хотелът си е чисто нов и проработи тази година, среща се близо до голямата му къща в Уранополи. Mount Athos Resort има странна орис – издигнат от дълго време от гръцки предприемач с парите на гръцките монаси в Атон, не доживява да работи дълго…

Изоставен за дълги години в трагично положение, след това продаден от наследници преди две години на български притежатели! Местните приказват за многомилионна инвестиция, зад която добре прозира нежната дрънкулка на някогашния ни президент.

И за български притежатели фигуранти. Говорят и таверните по Йерисос за купоните на Росен още преди да проработи хотелът.

Не е ясна сумата, против която екс държавният гллава е станал притежател на чудния хотел на брега на Бяло море.

Локацията на хотела и още фотоси от мястото - 

Mount Athos Resort се намира на плажа в Йерисос. Предлага личен песъчлив плаж, 3 ресторанта, безвъзмезден частен паркинг и сезонен открит инфинити басейн. Хотелът разполага с разнородни улеснения, измежду които градина, фитнес център, денонощна рецепция и безвъзмезден WiFi във всички елементи.

Помещенията за настаняване са с аспект към морето или хълма. Стаите са оборудвани с климатик, смарт LED тв приемник, улеснения за подготвяне на чай/кафе и лична баня. Предоставят се и суити в обособени бунгала с тераса.

В Mount Athos Resort се сервира континентална закуска с пресни артикули или гръцка а ла карт закуска. В заведенията за хранене се подготвят съвременни гръцки, средиземноморски и интернационалните специалитети. През лятото работи и бар до плажа и басейна, където се сервират коктейли и пресни ястия.

На място могат да се резервират екскурзии и разходки с лодка.

Хотелът е на 10 км от границата на самостоятелната монашеска общественост Света гора, а Уранополи е на 15 км. Най-близкото летище е летище Солун, на 100 км от Mount Athos Resort. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР