Кадър Булфото и БТВНе е тайна, че Бойко Борисов и

Кадър Булфото и БТВНе е тайна, че Бойко Борисов и ...

Любен Дилов: Бойко и Слави бяха толкова близки, че бях почнал да ревнувамКадър Булфото и БТВ

Не е тайна, че Бойко Борисов и Слави Трифонов са имали истинско близко приятелство.

До ден днешен не е напълно ясно кой или какво точно ги е скарало, така че един ден да се борят за властта в държавата един срещу друг. 

12 г. по-късно се връщам като депутат в парламента, защото ангажиментите ми към партия Гергьовден и линията следвана последните 10 г. със СДС ме доведе до тези избори с ГЕРБ, заяви Любен Дилов-син пред бТВ, цитиран от OFFnews.bg.

"Българският народ е удивително мъдър и създаде една безпрецедентна ситуация, в която към здравната и икономическа криза прибави и политическа. Това е хубав тест за хората, които ще влязат в този парламент, в това число и аз.

Вариантите пред нас са два - или ще се справим, или няма. Мисля, че пред ГЕРБ и "Има такъв народ" има един правилен вход и това е да предложат много сериозно аргументирани професионални кабинети. Честна игра - предлагаш и каквото стане, това е правилно и това очакват и хората."

На въпроса как би коментирал ситуацията на неговия бивш колега и близък приятел Слави Трифонов, Дилов-син отговори:

"Със сигурност му е сложно, защото той е отговорен човек. Едно нещо трябва да му признаем - това е човек, който
като хване една работа ще я свърши успешно. Дали ще бъде добър политик или не е по-сложно, според мен опонентите му не го подценяват, напротив - всички търчат да му предлагат подкрепа. "

Любен Дилов-син също коментира отношенията Борисов - Трифонов: Помня времето, когато двамата бяха толкова близки, че почнах да ревнувам - появи се трети в нашата двойка и това беше Бойко Борисов. И двамата имат брутални качества на лидер, Борисов бързо се научи на дипломатичност, а г-н Трифонов сега трябва да се научи на това защото за да свършиш каквото и да е, е нужна дипломация. "

Той допълнително уточни, че според него между двамата лидери няма неприязън, и че той няма да играе ролята на посредник помежду им. 

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg