Кадър Булфото и БТВНе е тайна, че Бойко Борисов и

...
Кадър Булфото и БТВНе е тайна, че Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Любен Дилов: Бойко и Слави бяха толкова близки, че бях почнал да ревнувам

Кадър Булфото и БТВ

Не е загадка, че Бойко Борисов и Слави Трифонов са имали същинско близко другарство.

До ден сегашен не е изцяло ясно кой или какво тъкмо ги е скарало, тъй че един ден да се борят за властта в страната един срещу друг. 

12 година по-късно се връщам като народен представител в Народното събрание, тъй като уговорките ми към партия Гергьовден и линията следвана последните 10 година със Съюз на демократичните сили ме докара до тези избори с ГЕРБ, заяви Любен Дилов-син пред бТВ, представен от OFFnews.bg.

" Българският народ е изумително умен и сътвори една невиждана обстановка, в която към здравната и икономическа рецесия прибави и политическа. Това е прекрасен тест за хората, които ще влязат в този парламент, включително и аз.

Вариантите пред нас са два - или ще се оправим, или няма. Мисля, че пред ГЕРБ и " ИТН " има един верен вход и това е да предложат доста съществено аргументирани професионални кабинети. Честна игра - предлагаш и каквото стане, това е вярно и това чакат и хората. "

На въпроса по какъв начин би коментирал обстановката на неговия някогашен сътрудник и непосредствен другар Слави Трифонов, Дилов-син отговори:

" Със сигурност му е комплицирано, тъй като той е виновен човек. Едно нещо би трябвало да му признаем - това е човек, който
като хване една работа ще я свърши сполучливо. Дали ще бъде добър политик или не е по-сложно, съгласно мен съперниците му не го подценяват, в противен случай - всички търчат да му оферират поддръжка. "

Любен Дилов-син също разяснява връзките Борисов - Трифонов: Помня времето, когато двамата бяха толкоз близки, че почнах да ревнувам - появи се трети в нашата двойка и това беше Бойко Борисов. И двамата имат брутални качества на водач, Борисов бързо се научи на дипломатичност, а господин Трифонов в този момент би трябвало да се научи на това тъй като с цел да свършиш каквото и да е, е нужна дипломация. "

Той в допълнение посочи, че съгласно него сред двамата водачи няма злост, и че той няма да играе ролята на медиатор посред им. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР