Кадър Булфото, БТВ и ФБ Недялков и НедковНова сила се

...
Кадър Булфото, БТВ и ФБ Недялков и НедковНова сила се
Коментари Харесай

Нова сила се появи на хоризонта в България: Стъки, Недялков и Виктор Димчев основаха консервативно-патриотичен кръг

Кадър Булфото, БТВ и ФБ Недялков и Недков

Нова мощ се появи на политическия небосвод в България. 

Станислав Недков – Стъки, издателите Недялко Недялков и Юлий Москов, режисьорът и фотограф Виктор Димчев, Боян Чуков и други основаха консервативно-патриотичен кръг, написаха от пресцентъра на клуба.

Ето известието им:

Демокрацията е в заплаха, страната е в плен на подмяната, накърнено е достолепието на българската нация, опростачването и чалгаризацията преобладават в политическата просвета. На карта е подложен европейският път на развиване на България, реанимират се мракобесни практики от времето на комунизма.

Безпардонно и по болшевишки се пипат изборното законодателство и фундаментите на Конституцията, вършат се опити за послушание и оскърбление на правосъдната власт в интерес на синекурните ползи на избрани партийни централи. Информационната среда е завладяна от подправени вести, тиражирани от анонимни уеб сайтове и тролски армии в обществените мрежи.

Около тези тревожни констатации се сплотиха жители, преподаватели, политолози, социолози, учени, спортисти, адвокати, издатели и публицисти на полемика в базата на националния тим по футбол в Бояна.

Те прегърнаха концепцията, че в обстановката на институционален безпорядък, нападателна хибридна война, натрапване на непознати ценностни модели и изопачен “глобализъм ” повече отвсякога е нужно да звучи трезвият и умен глас на интелигентните хора. На образованите, знаещи и можещи патриоти, неопетнети от до момента с политиката и държавните постове.

Сред присъствалите бяха Станислав Недков – Стъки, издателите Недялко Недялков и Юлий Москов, режисьорът и фотограф Виктор Димчев, Боян Чуков, шефката на Съюза на репресираните от комунизма Лиляна Друмева, юрист доцент Цвета Маркова, публицистите Светослав Костов, Стефан Ташев, Владимир Зарков, ръководителят на национално придвижване “Хан Кубрат ” Веселин Костов.

Участниците недвусмислено оповестиха, че са подготвени на решителни стъпки за запазване на нормалността, реда и закона, разделянето на управляващите, обществения мир, изконнобългарския и християнски морал, като се съгласиха да учредят консервативно-патриотично придвижване, което да притегли необятен кръг единомишленици измежду родната общност. И да им предложи идейна опция. 

Конкретните планове на новата гражданска самодейност ще бъдат оповестени в най-скоро време.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР