Кадър бТВТуристи преживяха ад по време на екскурзия в известна

...
Кадър бТВТуристи преживяха ад по време на екскурзия в известна
Коментари Харесай

Хижар нападна туристи в Пирин, удари един от тях със стол в главата

Кадър бТВ

Туристи претърпяха пъкъл по време на екскурзия в известна наша планина. Хижар нападна туристи в заслон в Пирин. Студентите са били на 10-дневна екскурзия в Пирин, случаят е станал в заслона „ Тевно езеро “ на осмия ден от прехода им, съобщи

Водачът на групата Калоян Стоянов описа, че нощувките са били резервирани и платени авансово.

„ Пристигнахме в заслона, посрещна ни хижарката, бяхме настанени в 30-местна стая. Денят мина без проблеми. После се появи хижарят. Отидохме на вечеря, хижарят беше седнал на прилежащата маса и ни разреши да останем до 23:30 ч. През това време ние слушахме музика, пеехме български песни, той ни се радваше “, обясни момчето.

Ивайло уточни, че хижарят ги атакува, когато потеглят да си лягат. „ качи се на втория етаж, където бяхме и стартира очевидно опиянен да агресира. Започна да крещи, че ще ни изхвърли през прозорците, за какво не сме си легнали до момента “, допълни младежът.

По думите им откакто се пробвали да го успокоят, хижарят нападнал един от тях.

„ Избутахме го на долния етаж и той стартира да хвърля столове по нас, газови бутилки. С нищо не сме го предизвикали, а той удари човек със стол в главата “, уточни студентът.

Потърпевшето момче посочи, че след удара пада на земята, само че последвал втори удар със стол. Студентите съумяват да обезвредят нападателя и напущат хижата. След 8-часов преход намират заслон на друго място.  Допълниха, че ще сезират способените органи за случая.

От bTV са потърсили хижаря Иван Дрангов, който не дал отговор на позвъняванията, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР