кадър: БТВТази вечер в Шоуто на Николаос Цитиридис водещият обяви:След

...
кадър: БТВТази вечер в Шоуто на Николаос Цитиридис водещият обяви:След
Коментари Харесай

Цитиридис тази вечер заряза добрия тон и обяви: „Щаба ни успокои, че въпреки ръста на заразените, ваксини ще има за някои, но вирус за всички!”

кадър: БТВ

Тази вечер в Шоуто на Николаос Цитиридис водещият разгласи:

„ След като цялостен живот хората чакат пред техните кабинет, в този момент персоналните лекари се подредиха на опашки. Пред РЗИ-тата, с цел да получат ваксини за пациентите си.

Според очевидци, половината лекари на тези опашки били единствено с цел да попитат нещо, а другата половина - единствено за една записка.

Сега съществено. Аз може да съм един елементарен водещ, само че не можеше ли тези ваксини да се доставят по някакъв метод на джипитата, вместо те да се блъскат по опашки.

Все отново мога да си поръчам пица в три половина през нощта, с чушки единствено на едната половина, и тя да пристигна единствено за 15 минути, и тя да е топла.

Днес от Щаба ни успокоиха, че макар растежа на инфектираните, нови ограничения не се е плануват. Ваксини ще има за някои, само че вирус за всички! ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР