кадър бТВМинистър Марияна Николова призна в ефира на бТВ, че

...
кадър бТВМинистър Марияна Николова призна в ефира на бТВ, че
Коментари Харесай

Министър Николова: Дегизирах се, за да обикалям като таен клиент ресторантите и да видя спазват ли се мерките

кадър бТВ

Министър Марияна Николова призна в ефира на бТВ, че се е дегизирала, с цел да обикаля в качеството си на скришен клиент хотелските заведения за хранене, с цел да види по какъв начин се работи и най-много съблюдават ли се противоепидемичните ограничения, предаде .

" Влизах дегизирана, минавах около рецепцията и надниквах в ресторанта, хората си ядяха умерено ", изясни тя какво са представлявали инспекциите й.

" Ще предложа на Нова година да се позволи да се посрещне в дванадесет новата година. Но преценката е на здравните управляващи. Браншът желае да работят най-малко до 12,30. По-стерилно е в сравнение с да се разнасят бутилки с шампанско по стаите ", съобщи още Николова.

" За 24 и 25 декември нямам нито един сигнал за нарушаване на разпоредбите от ресторантите. Аз персонално направих като таен клиент посещения, облечена с едно яке и качулка. Бизнесът не си позволява нарушения, тъй като един да допусне нарушаване, това ще е леке за целия бранш.

Ако сме дисциплинирани след средата на януари ще можем да приказваме за облекчение на ограниченията ", добави още тя.

На Нова година вицепремиерката не възнамерявала да обикаля отново ресторантите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР