Кадър: БТВГолемият актьор Павел Попандов бе гост в Тази сутрин

...
Кадър: БТВГолемият актьор Павел Попандов бе гост в Тази сутрин
Коментари Харесай

Павел Попандов защити Румен Радев за новогодишната му реч: Каза им истината и те се засегнаха, а искат да чуват само хвалби

Кадър: БТВ

Големият артист Павел Попандов бе посетител в ”Тази заран ” по БТВ. Попандов отбрани Румен Радев за новогодишната му тирада, която провокира доса полемики и упреци, и направи забавен паралел с тази на някогашния водач на страната Тодор Живков преди 34 години.

Ето какво съобщи Павел Попандов:

„ По Нова година мой прочут ми даде да виждам новогодишната тирада на Тодор Живков от 1986 година. През тази година бе скрита от народа Чернобилската покруса, със страхотна мощ вървеше възродителният развой. Говори другаря Живков, приказва по този начин, като че ли всичко е без спънки, всичко е тъкмо, всичко е радостно. Абсолютно Фарисеева тирада.

Тази година изненадващо президентът Радев произнесе друга тирада, която не се хареса на доста хора. Не се хареса, тъй като той сподели истината. Но на тези, които не я възприеха като истина, а като укор, това не им подхожда.

Предпочитам  да чуя такава тирада, в сравнение с хвалебствени слова, хвалебствени слова и всичко, всичко да се замазва. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР