Кадър: БТВЕкатерина Поптодорова коментира в Тази сутрин по БТВ изявление

...
Кадър: БТВЕкатерина Поптодорова коментира в Тази сутрин по БТВ изявление
Коментари Харесай

Екатерина Поптодорова попиля Иван Гешев за открития телефон в кутия с натурален сок в килията на Банев: Защо Гешев не каже, ако руските агенти в България доставиха...

Кадър: БТВ

Екатерина Поптодорова разяснява в „ Тази заран ” по БТВ изказване на зам.-главният прокурор Иван Гешев. Той съобщи, че в килията на Николай Банев в кутия с наутрален сок е открит телефон. От разпечатките станало ясно, че Банев е водил връзки с съветски лобисти, които оферират съставяне на евазийска партия в България, която пази непознати ползи.

По този мотив Екатерина Поптодорова съобщи:

„ Не знам дали Путин ще вдигне телефона на Банев, само че да има такива лобисти, това е затворнически скеч. Би било добре, зам.-главният прокурор да опише каква е информацията за работата на съветски сътрудници в България, през която са били доставени информационни системи в Черна гора по отношение на неуспелия прелом. По този случай има безмълвие, а за мен това е по-важно, в сравнение с телефона на Николай Банев. Връзката сред този сюжет затворнически и придобиване на изтребители е директна. В случая приказваме за страгечиско решение, в случай че се вземе по-добрия метод и изберем очедвидния изтребител със своите прерогативи. Това ще промени доста неща, ще промени картината в Югоизточна Европа, да се употребява България като една безвредна зона. За това е толкоз изострен разногласието. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР